Σπ. Λιβανός : Απ’ τον κατ’ εξοχήν αγροτικό νομό ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την υπουργοποίηση του Σπήλιου Λιβανού.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και μέχρι χθες κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, από καιρό περιλαμβάνονταν στη σχετική ονοματολογία του ανασχηματισμού και φέρονταν να τοποθετείται σε «παραγωγικό» Υπουργείο. Τελικά στο νέο κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αντικαθιστά τον Μάκη Βορίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Σπήλιος Λιβανός, προερχόμενος από ένα κατ’ εξοχήν αγροτικό νομό, αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, γνωρίζοντας καλά τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο. Εκτιμάται λοιπόν ότι και με τη συνδρομή των φορέων των αγροτών από την περιοχή, με τους οποίους ο Σπήλιος Λιβανός ήταν σε «ανοικτή γραμμή» όλο το προηγούμενο διάστημα, θα μπορέσει να συμβάλει στην επίλυση αρκετών από τα «ανοικτά μέτωπα» για τους αγρότες.

Εξάλλου πέρα από τα ζητήματα που χρονίζουν, η συγκυρία είναι δύσκολη και εξ’ αιτίας της πανδημίας, που έχει επηρεάσει τη ζήτηση αγροτικών  προϊόντων, οι αγρότες αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή πολλές και μεγάλες δυσκολίες στη διάθεση των προϊόντων τους.

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

ΠΗΓΗ