Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) εκφράζει την πλήρη στήριξή του στον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, που κατηγορήθηκε άδικα και δικάζεται στην Αλεξανδρούπολη με βάση τον «αντιρατσιστικό νόμο», διότι συμπεριφέρθηκε ως συνειδητός Έλληνας Πολίτης με ευθύνη προς την πατρίδα και συγκράτησε αλλοδαπούς οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και βρέθηκαν στην ιδιοκτησία του, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε την αστυνομία όπως είναι η πρακτική εδώ και πολλά χρόνια.

            Υποχρεώθηκε σε ξεκάθαρη ενέργεια αυτοάμυνας και προστασίας της περιοχής του (και της πατρίδας του), όπως όλοι οι ακρίτες κτηνοτρόφοι, γεωργοί κλπ κάνουν για τόσα και τόσα χρόνια για να βοηθούν στην προστασία της περιοχής από κακόβουλες ενέργειες και δράσεις όπως η λαθραία διέλευση αλλοδαπών από την Τουρκία.

Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει απερίφραστα όλους όσους εμπλέκονται στην άδικη και παράνομη δίωξη του κτηνοτρόφου, η οποία «δίνει σήμα» στους Εβρίτες να μην εμποδίζουν την παράνομη είσοδο, να το βουλώνουν, να μην ειδοποιούν την αστυνομία ή Στρατό όταν βλέπουν παράνομους αλλοδαπούς. Αλλά με Σημιτοειδή όπως ο Χρυσοχοΐδης τα περιμένουμε αυτά.

            Το ΑΚΚΕΛ προσυπογράφει την ανακοίνωση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης: 

«Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης να παρευρεθούν αύριο, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στης 11:30 έξω από τα δικαστήρια, προκειμένου να δηλώσουμε όλοι μαζί τη δυναμική και μαζική μας συμπαράσταση στον νεαρό κτηνοτρόφο μας που κατηγορήθηκε άδικα και δικάζεται για ρατσιστική επίθεση.

Ο τιτάνιος αγώνας που έδωσε ο λαός του Έβρου τον Μάρτιο, προκειμένου να συμβάλλει καθοριστικά στη διαφύλαξη της εθνικής ακεραιότητας των συνόρων μας δεν μπορεί να ποινικοποιείται.

Ας προσέλθουμε όλοι μαζικά αύριο, για να διατρανώσουμε τη συμπαράστασή μας στον άδικα κατηγορούμενο συνάδερφό μας».

 

 

ΠΗΓΗ