Κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Όσο και αν μοιάζει υπερβολικό τοπική ιστοσελίδα των Γρεβενών εκφράζει ανησυχία και ουσιαστικά χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους τους κυνηγούς που επισκέπτονται τον νομό. Αιτία ο κορωνοϊος και η αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων τις προσεχείς εβδομάδες. Διαβάστε την ανάρτηση και προσέξτε πως η ιστοσελίδα αναφέρει τους κυνηγούς ως την μόνη ….επικίνδυνη κατηγορία επισκεπτών. Ασφαλώς μια τέτοια προσέγγιση έχει χαρακτηριστικά στοχοποίησης των κυνηγών και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από τις κυνηγετικές οργανώσεις πριν βρει μιμητές. Όπως αναφέρει το grevenamedia.gr οι κυνηγοί που εξορμούν στην περιοχή προέρχονται κυρίως από Θεσσαλία, Ιονίους νήσους και Αττική.  Διαβάστε την επισυναπτόμενη ανάρτηση του grevenamedia.gr  και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Σε 23 ανέρχονται συνολικά τα κρούσματα στο Νομό Γρεβενών. Ανησυχία στους πολίτες. Τι θα γίνει με τους κυνηγούς

Σε 23 ανέρχονται συνολικά τα κρούσματα στο Νομό Γρεβενών. Οι πολίτες δικαίως ανησυχούν αφού έρχονται οι δύσκολοι μήνες του χειμώνα που σύμφωνα με τους λοιμοξιολόγους  θα έχουμε αύξηση σε όλη τη χώρα.

Στο Νομό μας τα κρούσματα είναι διάσπαρτα, στην πόλη και στα χωριά, ενώ σύμφωνα με τον καθηγητή κ.Μόσιαλο η πραγματική εικόνα σε κάθε περιοχή είναι αυτή, πολλαπλασιάζοντας τα κρούσματα επί τον αριθμό δέκα.

Στα Γρεβενά, είναι φανερό ότι ένα μέρος της τοπικής κοινωνίας, δεν λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ενώ ανησυχία υπάρχει και με τους εκατοντάδες κυνηγούς που άρχισαν να επισκέπτονται το Νομό μας.

Κυνηγοί που προέρχονται από όλους ή σχεδόν από όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας,των  Ιονίων Νήσων και από την Αττική.

Σε κάθε περίπτωση η Τοπική Αστυνομία και οι άλλοι συναρμόδιοι φορείς πρέπει να τηρήσουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και Πολιτικής Προστασίας.

Διαφορετικά θα επωμιστούν τις ευθύνες τους.΄΄

δείτε: https://grevenamedia.gr
Source link