Σε σύντομα χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις για τη δημιουργία έργων που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης, επισημαίνοντας πως υπάρχει άψογη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα καθώς και με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για να βρεθεί ο τρόπος και οι διαδικασίες για προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα.

«Είναι μονόδρομος να βρούμε λύση» 


 

 

«Είναι μονόδρομος αυτή η συνεργασία και κυρίως είναι μονόδρομος να φέρουμε αποτέλεσμα, θα το θεωρούσα προσωπικά αποτυχία – αν όχι στα 10 χρόνια αλλά στα 3-4 χρόνια που λειτουργούμε όχι μόνο δε βρούμε λύση και τη διαδικασία , δεν ολοκληρώσουμε μια σειρά πραγμάτων που θα μας βγάλουν από το άγχος κάθε φορά που βρέχει δυνατά. Είναι χρέος μας και θα βρούμε λύση» είπε ο κ. Χρυσάφης

 

 

«Ανοχύρωτη αντιπλημμυρικά η πόλη» 


Ο κ. Χρυσάφης υποστήριξε πως πόλη των Σερρών ήταν ανοχύρωτη αντιπλημμυρικά και η αντιπλημμυρική θωράκισή της δεν ήταν μόνο θέμα αρμοδιοτήτων αλλά και πολιτικής βούλησης. Συμπλήρωσε δε πως έπρεπε από τον Δήμο Σερρών να είχαν κινηθεί οι διαδικασίες και σε συνεργασία με την Περιφέρεια να βρεθεί λύση ακόμη και για το θέμα των αρμοδιοτήτων τα προηγούμενα 10 χρόνια.

 

 

Ξεκάθαρα έστρεψε τα βέλη του στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή λέγοντας πως έπρεπε ήδη να προχωρήσει μέσω μιας διαδικασίας και να αξιοποιήσει τη πρόθεση και θέληση για στήριξη του κ. Τζιτζικώστα τον «οποίο άφησε αναξιοποίητο 10χρόνια», ο οποίος ήταν σύμμαχος και αυτό το διαπιστώνει κανείς από τις εντάξεις έργων που έχουν γίνει για τον Δήμο Σερρών και πριν και σήμερα. 

 

  

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Source link