Η Κάμερον Ντίαζ, ξεκίνησε μια εντελώς νέα επιχείρηση που περιλαμβάνει κρασί! Το αστέρι του Charlie’s Angels ανακοίνωσε τα νέα κατά τη διάρκεια της καλιφορνέζικης καραντίνας, αποκαλύπτοντας ότι συνεργάστηκε με τη φίλη της fashion CEO, Katherine Power για να κυκλοφορήσει τη δική τους ετικέτα clean wine που ονομάζεται Avaline.

Η μάρκα εμπνεύστηκε από την επιθυμία των δυο φίλων να ξέρουν τι περιέχει το κρασί που πίνουν. Tο Avaline λευκό είναι ένα χαρμάνι από τις ισπανικές ποικιλίες Xarel·lo, Macabeo, Malvasia, ενώ το ροζέ έρχεται από την Προβηγκία και τις ποικιλίες Cinsault, Grenache, Cabernet Sauvignon, Syrah και Caladocnon. Και τα δύο είναι vegan-GMO, και gluten-free.

Παράλληλα με μια φωτογραφία που κάθεται στον κήπο με την Κάθριν, η Κάμερον έγραψε: “Παρουσιάζοντας το @avaline! Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια σε ένα όμορφο απόγευμα του Λος Άντζελες στην πίσω αυλή με την @katherinepower. Συνειδητοποιήσαμε ότι γνωρίζαμε το περιεχόμενο όλων όσων πήγαν πάνω και μέσα στο σώμα μας – γιατί όχι το κρασί; “

Η ηθοποιός συνέχισε: “Το ταξίδι μας για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση μας οδήγησε να δημιουργήσουμε το @avaline, μια σειρά από καθαρά κρασιά (clean wines). Πάντα πίστευα ότι το κλειδί για την ευεξία είναι η ισορροπία. Δημιουργία ενός καθαρού κρασιού γεμάτου φυσικής καλοσύνης και απαλλαγμένο από δεκάδες ανεπιθύμητα και άγνωστα πρόσθετα με βοηθούν να βρω αυτήν την ισορροπία όταν απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Είναι το κρασί στην πιο αγνή του μορφή, δημιουργήθηκε για όσους αγκαλιάζουν την απόλαυση μιας ολόκληρης ζωής και έχουν μια χαλαρή προσέγγιση στην ευημερία.”

Πολλοί από τους φίλους της Κάμερον έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, με την αδερφή της, τη Νικόλ Ρίτζι, γράφοντας: «Πάντα ήθελα έναν λόγο να νιώθω καλά για τις συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ…». Η Gwyneth Paltrow έγραψε: “Ναι! Ήρθε η μέρα” και ο σύζυγος της Κάμερον Μπέντζι Μάντεν απάντησε με emoji καρδιά.

Η Κάμερον δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με τον εαυτό της και την Κάθριν εξηγώντας με περισσότερες λεπτομέρειες το ταξίδι τους στη δημιουργία του Avaline. Καθισμένη γύρω από το τραπέζι στην κουζίνα με ένα ποτήρι κρασί, είπε: «Νομίζω ότι το ταξίδι μας εδώ ήταν τόσο διασκεδαστικό. Θυμάμαι τη στιγμή που σκεφτήκαμε: «Εντάξει, μας αρέσει να πίνουμε κρασί , αυτό είναι δεδομένο.». Αλλά θυμάμαι τη στιγμή που λέγαμε “Πόσο καλό είναι το κρασί για εμάς και πώς μπορούμε να το κάνουμε καλό για εμάς;” “

Στη συνέχεια, οι δυο φίλες παραδέχτηκαν ότι υπέθεσαν ότι το κρασί ήταν φτιαγμένο από σταφύλια που έχουν υποστεί ζύμωση και τρομοκρατήθηκαν όταν ανακάλυψαν ότι ορισμένες από τις αγαπημένες τους μάρκες προσθέτουν πολλά ανθυγιεινά συστατικά στο αλκοόλ. «Σκεφτήκαμε τότε, γιατί να μην κάνουμε το κρασί με τον τρόπο που θέλουμε να πιούμε το κρασί μας», είπε η Κάμερον.

 

Αναρτήθηκε Σάββατο, 18 Ιούλιος 2020, 11:10. Κατηγορία Ειδησεις  

ΠΗΓΗ