«Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν στη θέση του λεωφορείου ήταν μηχανάκι ή ΙΧ…..», μας είπε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το φωτισμό στον παράδρομο για Ανθήλη.

Το αστικό έκανε το τελευταίο δρομολόγιο για Ανθήλη, όταν λίγο μετά τις 10:00′ το βράδυ την ώρα που κινούταν στον παράδρομο, πετάχτηκε ξαφνικά ένα πολύ μεγάλο αγριόχοιρο.

Ο οδηγός προσπάθησε να ακινητοποιήσει το όχημα, ωστόσο δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, αφού στο συγκεκριμένο σημείο του παραδρόμου δεν υπάρχει φωτισμός και το άτυχο ζώο πετάχτηκε ξαφνικά προσπαθώντας να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

Οι λιγοστοί επιβάτες του λεωφορείου αισθάνθηκαν για τα καλά το δυνατό μπαμ, ενώ το αγριογούρουνο μετά τη σύγκρουση, διέφυγε μέσα στα χωράφια χτυπημένο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το αστικό έπαθε αρκετή ζημιά και όπως λένε οι κάτοικοι της Ανθήλης στο LamiaReport δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν αγριογούρουνο στον παράδρομο.

«Από αυτόν τον δρόμο κινούμαστε πολλές φορές καθημερινά, ανεβοκατεβαίνοντας στη Λαμία για δουλειές και φροντιστήρια των παιδιών. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν στη θέση του λεωφορείου ήταν μηχανάκι ή ΙΧ…..υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το φωτισμό, όπως εδώ στο ύψος του “Καταραχιά” , που οι αρμόδιοι πρέπει να το δουν άμεσα, πριν έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα….», μας έλεγε διερχόμενος οδηγός από την Ανθήλη.

 www.lamiareport.gr/ 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ