Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου στις 19-24 Ιουλίου 2019: “Εκεί όπου η παράδοση συναντά το μέλλον”

Μια νέα πνοή στις αγροτικές εκθέσεις έρχεται να δώσει η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου η οποία πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη.

Το Αρκαλοχώρι αποτελεί ίσως το πιο συνυφασμένο με τις Αγροτικές & Κτηνοτροφικές Εκθέσεις μέρος της Κρήτης καθώς εκεί συγκεντρωνόταν κάθε 2 χρόνια στην αγροτική έκθεση ο αγροτικός, κτηνοτροφικός & εμπορικός κόσμος της Κρήτης.

Φέτος, ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη και ολοκληρωμένη έκθεση η οποία έχει σκοπό να παρουσιάσει τις καινοτομίες της αγοράς, να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, να αναδειχθεί ως η σημαντικότερη αγροτική έκθεση της Νοτίου Ελλάδας και τέλος η Κρήτη να εξελιχθεί ως σημαντικό κέντρο του επαγγελματικού τουρισμού της Ελλάδας.

Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους. Επίσης, πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ομιλίες με στόχο την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών, εκδηλώσεις μαγειρικής & γευσιγνωσίας καθώς και δωρεάν προγραμματισμένες παρουσιάσεις προϊόντων εκθετών.

Στην Έκθεση συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις του αγροκτηνοτροφικού τομέα με αγροτικά, γεωργικά, κτηνοτροφικά μηχανήματα, βιολογικές καλλιέργειες, ενέργεια τεχνολογία περιβάλλοντος, διαχείριση υδάτινων πόρων, αυτοκίνητο, λιπάσματα, φυτώρια, μοσχεύματα, σπόρους, λογισμικό, βιολογικά προϊόντα κλπ. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις: Κατσαρός Παναγιώτης ΑΕΤΒΕ, Σπυριδάκης Γεώργιος, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, Μαριδάκης Σ. – Επτεμηνιτάκης Μ. & ΣΙΑ ΟΕ, Σημαιάκη, Minos Νικ. – Μουρτζάκης Κώστας, Αγρογεωπονική Κρήτης- Αφοί. Ορφανού , Θεοχαράκης ΑΕ, Μηχανοτεχνική, Συριανόγλου, Αδελφοί Σαρακάκη, John Deere- Μανουσιδάκης κλπ.

Για updates σχετικά με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε το www.arkalohoriexpo.gr

Highlights Έκθεσης

Φεστιβάλ Κρητικής Μουσικής

Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αφιερωματικές στην αγροτική ζωή.

Σεμινάρια – Ημερίδες με θεματολογία τη Γεωργία – Κτηνοτροφία, τις νέες καλλιέργειες κλπ

Εκδηλώσεις μαγειρικής – Προβολή Προϊόντων – Έμφαση στη Μεσογειακή & Κρητική Διατροφή

Φιλοξενία & Εκδηλώσεις Περιφερειών ανά την Ελλάδα.

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές: 17.30-22.30 & Σαββατοκύριακο 10.30-14.30 ,17.30-22.30

Η Έκθεση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Συμβουλίου Κρήτης, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών και του Συνδέσμου Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων. Διοργανώνεται απο την Alfa Expo. Και χορηγός Μετακινήσεων είναι οι Anek Lines & Blue Star Ferries.

agro24.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Source link