Διεθνής καταξίωση για το Λημνιό μέλι, κατέκτησε βραβείο ανώτερης γεύσης στις Βρυξέλλες 

Το μέλι «ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ», ο χρυσός της Λήμνου, το πιστοποιημένο, ελεγχόμενο,
προϊόν υψηλής ποιότητας και αξίας του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
ΛΗΜΝΟΥ που παράγεται εδώ και ενάμιση χρόνο στο συσκευαστήριο του
Συνεταιρισμού στον Κορνό, ταξιδεύει ήδη στην παγκόσμια αγορά και
βραβεύεται!

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Δημήτρης Παλαιολόγος παραλαμβάνει το βραβείο στις Βρυξέλλες από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού

Το μέλι «ΛΗΜΝΙΑ ΓΗ», ο χρυσός της Λήμνου, το πιστοποιημένο, ελεγχόμενο, προϊόν υψηλής ποιότητας και αξίας του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ που παράγεται εδώ και ενάμιση χρόνο στο συσκευαστήριο του Συνεταιρισμού στον Κορνό, ταξιδεύει ήδη στην παγκόσμια αγορά και βραβεύεται!

Συγκεκριμένα την Τρίτη 25 Ιουνίου στην ειδική τελετή βράβευσης Superior Taste Awards 2019 (Βραβείων Ανώτερης Γεύσης) στις Βρυξέλλες, του οργανισμού International Institute of Taste έλαβε βραβείο 2 αστέρων. 

 

Το βραβείο κατακτήθηκε ύστερα από οργανοληπτικό έλεγχο ανάμεσα σε κάθε είδους τρόφιμο από όλο τον πλανήτη, από καταξιωμένους διεθνώς γευσιγνώστες και κορυφαίους σεφ, επιβεβαιώνοντας έτσι την υψηλή ανωτερότητα του προϊόντος, που με συστηματική προσπάθεια, και υψηλές προδιαγραφές παράγει ο Συνεταιρισμός. 

 

Η όλη προσπάθεια πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία ειδικών επιστημόνων του χώρου και του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το προϊόν διακινείται ήδη στην εγχώρια αγορά με επιτυχία. 

 

Ο «χρυσός» συνεχίζει το ταξίδι του στις αγορές του κόσμου και ο συνεταιρισμός είναι βέβαιος ότι σύντομα θα τύχει και άλλων ανάλογων επιτυχιών που θα κάνουν τους μελισσοκόμους αλλά και τους κατοίκους της Λήμνου υπερήφανους.

 

 

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Source link