Πολλοί είναι οι ελαιοπαραγωγοί που δεν έχουν λάβει ακόμη την επιδότηση του ελαιολάδου είτε έχουν λάβει πολύ μικρότερα ποσά από εκείνα που συνήθως έπαιρναν. Το πρόβλημα αφορά κυρίως εκείνους τους παραγωγούς της Νότιας Κέρκυρας που αναγκάστηκαν να υποβάλλουν ενστάσεις ύστερα από τον τηλεσκοπικό έλεγχο κατα τον οποίο κρίθηκε ότι τα κτήματα τους δεν είναι καλλιεργημένα. 
Το Δεκέμβριο ο ΟΠΕΚΕΠΕ είχε ενημερώσει και το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Παυλίδη και την Πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμένων Αγροτών Χριστίνα Λούβρου ότι οι ενστάσεις εγκρίθηκαν και τα ποσά της επιδότησης θα μπουν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.
Αντ’ αυτού διαπιστώνουν οι παραγωγοί ότι ακόμη δεν έχουν κατατεθεί σε όλους και σε μερικούς μάλιστα τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα. 
Να ξανακάνουν άμεσα ένσταση καλεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ τους 500 περίπου ελαιοπαραγωγούς της Κέρκυρας οι οποίοι δεν δικαιώθηκαν από την προηγούμενη διαδικασία στις αρχές Δεκεμβρίου όσον αφορά την τηλεμετρία στα κτήματά τους, δήλωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης ο οποίος είχε χθες επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο του οργανισμού. 
Το σύστημα τηλεμετρίας του ΟΠΕΚΕΠΕ δείχνει να παρουσιάζει δυσλειτουργίες και για το λόγο αυτό παρουσιάζονται τα ζητήματα με τα μειωμένα ποσά που αποδόθηκαν σε μερίδα παραγωγών, κυρίως στο νότιο συγκρότημα του νησιού.
ert.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitterSource link