Η ομάδα μας MELISSOCOSMOS στο Facebook κυριολεκτικά δεν σταματά να κληρώνει δώρα για τα μέλη της, και δεν μένει ποτέ χωρίς να τρέχει κάποιος διαγωνισμός, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τρέχουμε δυο διαγωνισμούς μαζί.
Και όταν λέμε διαγωνισμός μην φανταστείτε τίποτα δύσκολο, αφου ο κάθε ένας αφήνει ένα μόνο σχόλιο κάτω από την σχετική ανάρτηση και στο τέλος με βίντεο βγάζουμε τον νικητή ή τους νικητές που κερδίζουν τα δώρα.
Αυτή την περίοδο τρέχει διαγωνισμός προσφορά της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ με 15 βασίλισσες που θα κερδίσει ένας τυχερός αναγνώστης και θα τις παραλάβει από τις 15 Μαρτίου.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ με έδρα την Ηλεία βρίσκεται σε πρώιμο μέρος και έχει την δυνατότητα παραγωγής βασιλισσών από πολύ νωρίς.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην κλήρωση για να κερδίσει τις 15 βασίλισσες δεν έχει παρα να δηλώσει συμμέτοχη στον διαγωνισμό της ομάδας μας.
Αν δεν είστε ήδη μέλος κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο ώστε να γίνετε μέλος και να μπείτε στην κλήρωση

ΟΜΑΔΑ MELISSOCOSMOS ΚΛΗΡΩΣΗ

Αν θέλετε να κλείσετε βασίλισσες από τώρα για νωρίς την άνοιξη, καλέστε στο τηλ 6984204454 τον Σάκη Αντωνόπουλο με τιμή βασίλισσας στα 10 ευρώ έκαστη.

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=1551342908295331&autoLogAppEvents=1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Source link