Στην ομάδα μας στο Facebook το μέλος μας Vagelis Gergatsoulis είπε…

Πρέπει να πω ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 40 ολόκληρα χρόνια που ο αγώνας μας κατά της βαρρόα, πάει να αφήσει πίσω του τις χημικές θεραπείες και περνάει μπροστά ο βιολογικός τρόπος καταπολέμησης με τόσο θεαματικά αποτέλεσμα.
Ασφαλώς τα παπαγαλάκια της Κινεζικής ή της παράνομης αμιτράζης προσπαθούν να παίξουν τα ρέστα τους διαδίδοντας διάφορα οικτρά και ανυπόστατα κατά των ταινιών του οξαλικού οξέως.
Σας καλώ να μην ακούτε τίποτα όμως.
Θυμηθείτε ότι στην Αργεντινή έχουν γίνει ήδη οι έρευνες και υπάρχει εγκεκριμένο σκεύασμα στο εμπόριο.
Και ότι η Αργεντινή δεν είναι Ψωροκώσταινα να έχει ερευνητές της πλάκας, αλλά είναι 3η δύναμη παγκοσμίως στον τομέα της μελισσοκομίας και της παραγωγής μελιού.

Αγάντα λοιπόν και είμαστε κοντά στο να απαλλαχτούμε από τα χημικά.
Κλείστε τα αυτιά σας.


Ευχαριστούμε τους Αργεντίνους ερευνητές που σέβονται και τιμούν τα χρήματα που τους δίνουν οι μελισσοκόμοι και μας έδωσαν ένα τόσο καλό όπλο κατά της βαρρόα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link