Κάθε μέρα αυτόχθονες φυλές και όχι μόνο προβάτων πάνε για σφαγή μπιρ παρά ….Το υπουργείο κωφεύει, ο πρωθυπουργός το ίδιο….Τους έχω ενημερώσει 3 φορές, απάντηση και αποτέλεσμα κανένα- ανεπάρκεια !!!! 
 
Σε λίγο καιρό πρόβατα και γίδια θα βλέπουμε μόνο σε ζωολογικούς κήπους και σε αναμνηστικές φωτογραφίες. Μάς όρισαν τον σφαγέα Αποστόλου υπουργό και ξεπάστρεψε 32.000 κτηνοτρόφους….
 
Φτάσαμε σε σημείο απόλυτου μηδέν και στο ΥΠΠΑΤ τα ξύνουν ακόμη με την τσουγκράνα. Τι πρέπει να κάνουμε ακόμη; το υπουργείο κάνει τα στραβά μάτια στο καρτέλ που κερδοφορεί εις βάρος των κτηνοτρόφων, χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους εισροών εκροών γάλακτος σε γαλακτοβιομηχανίες με έναν ΕΛΟΓ Δήμητρα που στην ουσία εμείς πληρώνουμε χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
 
 Για τον κτηνοτρόφο στην ουσία δεν υπήρξε τα τελευταία 3 χρόνια καμιά προστασία, κανένα κράτος, καμία παρέμβαση . 
 
Ένας κλάδος 150.000 ανθρώπων που γύρω απο την κτηνοτροφία περιστρέφονται τουλάχιστον 150 επαγγέλματα και 300.000 θέσεις εργασίας, βρίσκεται σήμερα στο έλεος του θεού γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίζει το παιχνίδι των βορείων χωρών -δανειστών μας να εξοντώσουν την κτηνοτροφία της Ελλάδας. 
 
Όταν κάθε χρόνο δίνουμε πάνω απο 2,5 δις για εισαγωγή ζωοκομικών προϊόντων μας καθιστά τους καλύτερους πελάτες των βορείων και είναι πολλά τα λεφτά ώστε να μην αφήνουν την ανάπτυξη της Ελληνικής κτηνοτροφίας. 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitterSource link