Η Διεθνής Έκθεση Sial Paris, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται παγκοσμίως για το 2018, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της, το διάστημα 21 – 25 Οκτωβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord de και να υποδεχτεί περισσότερους από 7.000 εκθέτες και πάνω από 160.000 εμπορικούς επισκέπτες!.

Σε αυτό το κορυφαίο γεγονός τόσο για την ελληνική, όσο φυσικά και για την παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή, η Promo Solution θα διαδραματίσει για μια ακόμη χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας αναλάβει την οργάνωση της συμμετοχής και την κατασκευή των περιπτέρων, μερικών από τις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και των ποτών. Πιο συγκεκριμένα με εκτεταμένη συμμετοχή στο Hall 1 (διεθνείς συμμετοχές – συλλογικό περίπτερο), Hall 5a (ζαχαρώδη & σνακς), Hall 5b (προϊόντα super-market), Hall 5c (ποτά & αναψυκτικά), Hall 6 ( κατεψυγμένα) και Hall 7 (γαλακτοκομικά προϊόντα), η Promo Solution αναδεικνύεται σε στρατηγικό οργανωτή της ελληνικής συμμετοχής στη συγκεκριμένη έκθεση, παρουσιάζοντας έτσι στο διεθνές κοινό τις πολλαπλές πτυχές της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής.

Παράλληλα με σκοπό τη βέλτιστη προβολή της Ελληνικής παρουσίας στην έκθεση, έχει οργανωθεί μια σειρά προωθητικών ενεργειών. Αναλυτικότερα καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται tasting & live cooking sessions από τον διεθνώς διακεκριμένο executive chef, κο Κωνσταντίνο Βασάλο. Έτσι, οι επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις εκτελεσμένες σε gourmet εκδοχές. Για το σκοπό αυτό έχει εκδοθεί και μενού το οποίο θα ειναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Επιπλέον κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να το βρει και στον ιστότοπο της Promo Solution στο ειδικά διαμορφωμένο microsite με αποκλειστικές πληροφορίες για την έκθεση.

Αναγνωρίζοντας ακόμη το ρόλο της καινοτομίας στην παγκόσμια πλατφόρμα Τροφίμων και Ποτών, στο χώρο του εθνικού περιπτέρου θα δημιουργηθεί Innovation Corner, στο οποίο θα τοποθετηθούν τα
προϊόντα των Ελλήνων εκθετών που συμμετείχαν αλλά και όσων βραβεύθηκαν στο διαγωνισμό Sial Innovation Show.

Επιπλέον για πρώτη φορά στην εν λόγω έκθεση, η ελληνική συμμετοχή στην Αίθουσα 1, θα φιλοξενεί 2 δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες με εκτεταμένη εξαγωγική δραστηριότητα και εξαιρετική ποιότητα προϊόντων , οι οποίες αποτελούν τους υπερήφανους χορηγούς της συμμετοχής μας.

Ο καφές Dimello, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα δημιουργηθεί, έχει αναλάβει το καλωσόρισμα των επισκεπτών, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Έτσι οι Έλληνες εκθέτες αλλά και οι διεθνείς επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον espresso & cappuccino freddo, αλλά και σύγχρονες εφαρμογές σε ζεστά ροφήματα espresso και μεθόδους φίλτρου, με Dimello Cento, 100% Arabica και Single Origin Coffees.

Ακόμη η εταιρεία η εταιρία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. θα είναι ο χορηγός του εμφιαλωμένου νερού που θα προσφέρεται σε όλους τους εκθέτες & επισκέπετες του συλλογικού περιπτέρου και όχι μόνο. Η Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. άλλωστε αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες στον τομέα της εμφιάλωσης και εμπορείας φυσικού μεταλλικού νερού, προσφέροντας τα νερά μοναδικής ποιότητας και γεύσης νερά ΔΙΟΣ και ΣΕΛΙ.
Τέλος , η Promo Solution γιορτάζοντας τη 10η συνεχόμενη συμμετοχή της στη Sial Paris έχει προγραμματίσει την πραγματοποίηση εκδήλωσης για όλους τους Έλληνες εκθέτες και τους επισκέπτες τους την Τρίτη, 23/10 στο χώρο του συλλογικού περιπτέρου, μετά τις 18:00 το απόγευμα, με συνοδεία απαλής τζαζ και μπλουζ μουσικής.
Όλες οι παραπάνω δράσεις σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και το υψηλό επίπεδο της ελληνικής συμμετοχής εγγυώνται μια καθ ’όλα επιτυχημένη ελληνική παρουσία σε αυτό το τόσο σημαντικό διεθνές εμπορικό γεγονός.

ΠΗΓΗ