Στα εγκαίνια του Νέου Συνεταιρισμού που είναι συνέχεια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελακίων και επανασυστάθηκε με σκοπό την παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων και κυρίως του κάστανου παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα γραφεία του συνεταιρισμού στο κτίριο του (πρώην ΚΥΔΕΠ) από τον πατέρα Βασίλειο ιερέα του χωριού και ακολούθησε χαιρετισμός του προέδρου του νέου συνεταιρισμού κ. Ευθύμιο Καζαντζή , χαιρετισμός του Δημάρχου Τεμπών κ .Κώστα Κολλάτου, του βουλευτή της ΝΔ κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ευθύμιος Καζαντζής αναφέρθηκε στους στόχους του συνεταιρισμού.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος δήλωσε, πώς « Στοχεύουμε στην σύνδεση του αντλιοστασίου στην θέση ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΟΙ με τον υπάρχον αγωγό στη θέση ΜΕΛΕΤΙΚΟ δίνοντας την δυνατότητα άρδευσης σε περίπου 1000 στρεμμάτων στην λεκάνη των Αμπελακίων».

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος τόνισε ότι «Θα είμαι δίπλα σας, θα είμαι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια που κάνετε ως αγροτικός συνεταιρισμός».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Τσεργάς ,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Νικολάου, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αμπελακίων κ. Σωτήρης Μιχαλάκης, ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ .Λάμπρος Ζάρρας, το μέλος της τοπικής κοινότητας κ. Γεώργιος Πλιούτσας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων την περιοχής, μέλη του συνεταιρισμού και καστανοπαραγωγοί.

ert.gr
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitterSource link