Σύμφωνα με πληροφορίες, εικόνες και βίντεο που φτάνουν στο Blog μεγάλη καταστροφή μελισσοσμηνών πρέπει να προκάλεσε ο τυφώνας Ζορμπάς στην Εύβοια.
Όπου χωράφι και πεδιάδα μετατράπηκε σε απέραντη έκταση λίμνης, ενώ ούτε λόγος για μελίσσια που ήταν κοντά σε χειμάρρους, ρέματα ή κανάλια.

Με δεδομένο ότι αυτή την εποχή στην Εύβοια είναι συνωστισμένα ίσως εκατοντάδες χιλιάδες μελίσσια για το πεύκο, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δυνητικά είναι χιλιάδες αυτά που ήταν σε περιοχές κινδύνου.
Ήδη έχουμε εικόνες όπως βλέπετε από πνιγμένα μελίσσια, ενώ στην εικόνα και στο βίντεο που πλέον βλέπετε μόνο με νερό μέχρι χτες υπήρχε ένα μελισσοκομείο με πάνω από 100 μελισσοσμήνη.

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΩΡΑ.
Το Blog είναι στην διάθεση όλων για δημοσίευση εικόνων από μελίσσια στην Εύβοια.
Αν είστε κοντά στην Εύβοια και δείτε μελίσσια παρασυρόμενα από το νερό στείλτε στο MELISSOCOSMOS@YAHOO.GR την φωτογραφία με το όνομα της περιοχής που επλήγει προκειμένου από αύριο που φτιάχνει ο καιρός να παει ο κόσμος να δει τι μπορεί να περισώσει.

Τέλος να πω ότι έχω ήδη πληροφορίες ότι πολλές ζυγαριές τέθηκαν εκτός λειτουργίας πράγμα που είναι ανησυχητικό γιατί πιθανόν να τις κάλυψε το νερό.
Η βροχή συνεχίζεται αυτή την ώρα και θα επιμένει έως αύριο το μεσημέρι.

Οι εικόνες είναι από το Μαντούδι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link