Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την απόφαση που βγήκε στη Διαύγεια, στο υπομέτρο εντάσσονται συνολικά 3.383 δικαιούχοι, για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών.

Το συνολικό ποσό της δημοσίας δαπάνης ανέρχεται στα 64.173.500 ευρώ. Στην απόφαση που υπογράφει η αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γερακίνα Μπισμπίνα, γνωστοποιούνται επίσης οι 198 αιτήσεις που κρίθηκαν μη επιλέξιμες.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης ένταξης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλει την αίτηση ένταξης του και επίσης οι ΔΑΟΚ θα ενημερώσουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάθε υποψήφιο και τον μελετητή του σχετικά με τα επόμενα βήματα και διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Στόχος του προγράμματος είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας της γεωργικής εκμετάλλευσης, μέσω της ηλικιακής ανανέωσης των απασχολούμενων, καθώς και η δημιουργία επιχειρηματιών γεωργών που με το πέρας της στήριξης θα διαθέτουν κατάλληλα εφόδια και βιώσιμες εκμεταλλεύσεις.

Δείτε εδώ τους πίνακες

The post Οι πίνακες με τους δικαιούχους του προγράμματος για νέους αγρότες στην Κεντρική Μακεδονία appeared first on Agrotes.eu.

Source link