Εκτός απο τη διεύρυνση του ωραρίου της ΔΕΗ για την ένταξη των αγροτών στο αγροτικό τιμολόγιο και τη ρύθμιση χρεών, ζητείται από τον αγροτικό κόσμο και παράταση στην προθεσμία, δηλαδή πέραν τις 30 Σεπτεμβρίου. Για το ζήτημα είναι ενήμερος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης και ήδη γίνονται συζητήσεις με τη ΔΕΗ, ώστε να δοθεί παράταση για όσους θέλουν και δικαιούνται να ενταχθούν στο αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ (δικαιούνται οι κατα κύριο επάγγελμα αγρότες).

Όπως είπε στην ΕΡΤ Λάρισας ο παραγωγός και μέλος της Ο.Π Βιομηχανικής Ντομάτας Λάρισας Παναγιώτης Καλογιάννης, τα δικαιολογητικά που ζητούνται όχι μόνο είναι πολλά, αλλά ταυτόχρονα το προσωπικό στις υπηρεσίες που πρέπει να τα εκδώσουν είναι έλαχιστο έτσι κι αλλιώς πόσω μάλλον στην περίοδο των καλοκαιρινών αδειών.

Ο κ.Καλογιάννης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν αρκετοί αγρότες που έχουν χρέος προς τη ΔΕΗ και οι οποίοι εξαιτίας αυτού ενημερώνονταν από υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε κάποιες περιοχές της χώρας ότι δεν δικαιούνται να ενταχθούν στο αγροτικό τιμολόγιο.

Ο Παναγιώτης Καλογιάννης ανέφερε ότι μίλησε και ο ίδιος με τον νέο υπουργό και ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση αν ένας αγρότης έχει χρέος ή έχει χάσει τη ρύθμιση της ΔΕΗ με το αν θα ενταχθεί στο αγροτικό τιμολόγιο.

 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitterSource link