Τον ανάδοχο των Σφαγείων Βόλου, κατήγγειλε ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, καθώς φέραται να απείλησε τη ζωή και να κλείδωσε σε γραφείο, μια γυναίκα κτηνίατρο που πήγε για έλεγχο στα Σφαγεία.Όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η υπηρεσία κατέθεσε μήνυση μετά τα τελευταία γεγονότα στην εταιρεία, ενώ η υπάλληλος βγήκε σε άδεια, προκειμένου να αντιμετωπίσει την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που υπέστη. 
Την έγγραφη καταγγελία σε βάρος των αναδόχων των Σφαγείων Βόλου, απέστειλε προς τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος. 
 
Ο Σύλλογος θέτει γενικότερα θέμα της παθογένειας στο χώρο της κτηνιατρικής δημόσιας υγείας, ενώ κτηνίατροι που υπηρετούν στη Διεύθυνση γνωστοποίησαν ότι έχουν κατ’ επανάληψη συμβεί αντίστοιχα περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ διεύθυνσης των σφαγείων και υπαλλήλων – κτηνιάτρων και εκφοβισμού των τελευταίων και ζήτησαν από την υπηρεσία τη διασφάλιση της προστασίας της σωματικής και ψυχικής τους υγείας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αλλά και της ομαλής εκτέλεσης των ελεγκτικών τους καθηκόντων.
 
«Συγκρούσεις υπάρχουν επειδή δεν υπάρχουν κτηνίατροι και η επιχείρησή μου δεν μπορεί να λειτουργήσει παρά μόνο τρεις φορές την εβδομάδα χωρίς κανείς να δίνει λύση, αλλά όχι απειλές. Αυτά δεν ισχύουν», αναφέρει σε δηλώσεις του στον έντυπο τύπο ο ανάδοχος των σφαγείων.
Πάντως τα συμβάντα έχουν καταγραφτεί με κάθε λεπτομέρεια και στην έκθεση ελέγχου αλλά και στην αίτηση της κτηνιάτρου στις 11 Σεπτεμβρίου προς τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου η υπηρεσία να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά.
 
thessaliatv.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitterSource link