Ο κ. Παντελάκης Λευτέρης που διατηρεί επιχείρηση στο ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιόσίων, μετά από πολλές επισκέψεις στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων βρήκε τον τρόπο να αποδείξει ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη της κάθε επιχείρησης, δεν μεταφράζεται μόνο σε χρήματα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους επιχερηματίες να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Ο κ. Παντελάκης ερχόμενος στο κέντρο μας, είδε τι μπορούμε και όχι τι δεν μπορούμε να κάνουμε, ανακάλυψε τις ικανότητες των ατόμων που εκπροσωπούμε και έφερε δουλειά.
“Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν, η προσφορά εγρασίας από την επιχείρηση του κ. Παντελάκη. Αν όλοι οι επιχειρηματίες έκαναν κάτι παρόμοιο θα είχαμε εξαφανίσει την ανικανότητα που νομίζουν ορισμένοι ότι κουβαλάμε”, λέει ο Πρόεδρος του ΚΕΑ Γ. Ρεθυμιωτάκης στον κ. Λευτέρη Παντλάκη, σφίγγοντας του το χέρι.

Εργασία και χαρά. Όλοι μαζί για ένα κόσμο καλύτερο

Η συμφωνία έκλεισε και η ικανοποίηση είναι ορατή

Ευχαριστούμε την επιχείρηση Παντελάκη όπως και όλους όσοι σκέφτονται να αξιοποιήσουν τις ικανότητές μας για να τους αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμ.

ΠΗΓΗ
http://www.agkathi.gr/

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link