Τακτικοί έλεγχοι για τις ελληνοποιήσεις -Υποσχέσεις της νέας ηγεσίας του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.”Το κράτος είναι υποχρεωμένο να κάνει τους ελέγχους που απαιτούνται για την πάταξη των ελληνοποιήσεων. Τακτικοί και ουσιαστικοί έλεγχοι είναι η κατεύθυνση στην οποία κινούμαστε. Θέλουμε υγιή επιχειρηματικότητα.

Όχι παράνομες πρακτικές που πλήττουν τον Έλληνα κτηνοτρόφο”, είπε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου, αναγνωρίζοντας, ταυτόχρονα, τα προβλήματα στον κλάδο της κτηνοτροφίας, τόσο σε ό,τι αφορά τις τιμές στο γάλα, τις αθρόες εισαγωγές, αλλά και τις ελληνοποιήσεις.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε ότι η ηγεσία του υπουργείου προωθεί στοχευμένες κινήσεις για να καταστεί ο Έλληνας αγρότης ανταγωνιστικός επιχειρηματίας, υπογραμμίζοντας ότι “ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία, αποτελούν τους κλάδους που μπορούν να γίνουν αιχμή του δόρατος στη νέα εποχή για την ανάπτυξη της Ελλάδας”.

Στο περιθώριο των εγκαινίων του περιπτέρου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην 83η ΔΕΘ, η κ. Τεληγιορίδου, σημείωσε ότι νέα ηγεσία του ΥΠΑ.Α.Τ είναι αποφασισμένη να δώσει το σήμα της επανεκκίνησης της αγροτικής οικονομίας. “Αυτό σημαίνει προσπάθεια για την παραγωγή υψηλής προστιθέμενης αξίας αγροτικά προϊόντα, υποδομές, να βοηθήσουμε με εγγειοβελτιωτικά και αρδευτικά έργα, αλλά και φράγματα”, είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα σχέδια βελτίωσης και τις ομάδες παραγωγών , η κ. Τεληγιορίδου, επισήμανε ότι “αφορούν σε καταληκτικές οι παρατάσεις που δόθηκαν στις ημερομηνίες για τα Σχέδια Βελτίωσης του αγροτικού τομέα και για τις ομάδες παραγωγών. Δεν θα υπάρξουν άλλες παρατάσεις προθεσμιών”, ξεκαθάρισε.

 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitterSource link