Όλοι εμείς οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ βλέπουμε καθημερινά κοπάδια να πουλιούνται, όλοι πουλάνε κανείς δεν αγοράζει, μαθαίνω πως πολλά απο τα κοπάδια που δεν μπορούν να πουληθούν καταλήγουν σε άμεση σφαγή….Ρωτάω όλοι αυτοί που το παίζουν γαλακτοβιομήχανοι και τώρα σαν γάτες τρίβουν τα μουστάκια τους που κλέβουν τον ιδρώτα των κτηνοτρόφων αγοράζοντας κάτω του κόστους, έχουν σκεφθεί έστω λίγο τι συνέπειες θα έχουν οι γύφτικες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές ενός καρτέλ ηλιθίων ; 
Σε λίγο τα κοπάδια της χώρας θα μειωθούν δραματικά, μαζί με τα κοπάδια θα χάνονται φυσικά και πολλοί μικροί τυροκόμοι που βλακωδώς έπαιξαν το παιχνίδι του καρτέλ. Τότε θα αρχίζει ο ανταγωνισμός του ποιος θα μαζέψει το λιγοστό γάλα, τότε θα χαλάνε φιλίες, συμμαχίες και η συμμορία του καρτέλ διαλύεται στην προσπάθεια να εξασφαλίσει ο καθένας γάλα για την λειτουργία του δικού του εργοστασίου πατώντας επί πτωμάτων. 
Έτσι κάπως θα τελειώσει η κρίση του γάλακτος, μια κρίση που σχεδιάστηκε με εντολές ξένων και συγκεκριμένα την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ σε συνεργεία με τις Ελληνικές κυβερνήσεις και τους Έλληνες γαλακτοβιομήχανους, στην ουσία όμως εκτος απο 1-2 Ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες που έχουν μετατραπεί σε πολυεθνικές οι υπόλοιπες βλακωδώς οδηγούνται σε καταστροφή, με τα χέρια τους βγάζουν στην κυριολεξία τα μάτια τους. 
Οι πολυεθνικές των χωρών του βορά έπαιξαν ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, έβαλαν τους βλάκες κουτοπόνηρους Έλληνες να φτιάξουν το καρτέλ των γελοίων, να χαίρονται που κοροϊδεύουν τους κτηνοτρόφους και στην ουσία να αυτοκτονούν σιγά σιγά. Το γάλα είναι παγκόσμιο χοντρό παιχνίδι, στην Ελλάδα αποδεικνύεται πως οι βλάχοι είναι κουτοπόνηροι. Σε λίγο 1-2 γαλακτοβιομηχανίες θα ελέγχουν την αγορά του Ελληνικού γάλακτος και οι υπόλοιποι δήθεν γαλακτοβιομήχανοι θα γίνουν υπάλληλοι των πoλυεθνικών. To σίγουρο είναι πως χαμένοι αυτού του παιχνιδιού θα είναι η Ελλάδα, η φέτα, οι Έλληνες τυροκόμοι και οι κτηνοτρόφοι. Κερδισμένες οι πολυεθνικές και 1-2 Ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες με πολυεθνικό ρόλο. 
 
 Βάκης Τσιομπανίδης
πρόεδρος ΑΚΚΕΛ
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitterSource link