Απάντηση από τον Melissocosmo

Χτες δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τίτλο ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

Μιας και το θέμα έχει βάθος, και το άρθρο ήταν δυνατό, αναδημοσιεύτηκε από αρκετά, μεγάλα Portals, site και Blogs.
Και επειδή τα λεφτά είναι πολλά, οφείλω να πω ότι και τα παπαγαλάκια που έχουν αμολήσει για να αντιμάχονται τις όποιες επικρίσεις γύρω από τα συμφέροντα τους και αυτά πολλά είναι.
Και να ξέρετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις όσο πιο πολύ τους πονάς με τα λεγόμενα σου, τόσο πιο γλοιώδες είναι η επίθεση που σου εξαπολύουν.

Πάρτε έναν… που δεν διστάζει να εκστομίσει τόννους λάσπης απέναντι στον Έλληνα μελισσοκόμο μόνο και μόνο επειδή θίξαμε τα συμφέροντα των αφεντικών του.
Ασφαλώς πήρε και την κατάλληλη απάντηση από τον Melissocosmo

Συμπαθέστατη η επαγγελματική κατηγορία των μελισοκόμων,ακόμα και αυτοί που πουλάνε νοθευμένο ή και εισαγόμενο κακής ποιότητας γιά αγνό ελληνικό παρθένο μέλι και πολλύ καλά έχει κάνει ο νομοθέτης που προστατεύει ακόμα και σε βάρος του απλού πολίτη το επάγγελμα.Μπορεί ο μελισοκόμος να τοποθετεί τις κυψέλες οπουδήποτε ακόμα και σε ιδιωτικές εκτάσεις υπό προυποθέσεις.Τώρα αν κάποιοι έχουν ιδιοποιηθεί δημόσιες ή και ιδιοτικές εκτάσεις με καθεστώς χρησικτησίας είναι άλλο θέμα. Τελικά επειδή ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια ο κατά τα άλλα οικολόγος μελισσοκόμος το είπε;ότι το ^δασαρχείο κάνει μήνυση στον καημένο τονμμελισοκόμο που καθαρίζει ενα μικρό μέρος για να βάλει τις κυψέλες του. Δλδ το κακό δασαρχείο μισεί τον αθώο μελισοκόμο και αγαπά μέχρι λατρείας οσους στήνουν ανεμογενήτριες.Τέτοια ερωτικά πάθη εξυφαίνονται στα δασαρχεία. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Άξιος ο μισθός σου φίλε…
Διάβασες και ερμήνευσες κάτι που δεν έγραψα ποτέ.
Ο μελισσόκοσμος είπε ότι πάει ο μελισσοκόμος τα μελίσσια του στο βουνό και το δασαρχείο του κάνει μήνυση, ενώ ούτε λόγος αν θελήσει να καθαρίσει τον τόπο για να βάλει τα μελίσσια του. Αυτό απαγορεύεται και ούτε οι κρατικές υπηρεσίες δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.
Δεύτερον, όπως σε όλους τους κλάδους πιθανόν και στην μελισσοκομία να υπάρχουν και κάποιοι που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Παρακολουθώ χρόνια τις ανακοινώσεις του ΕΦΕΤ σχετικά με το μέλι και σε πληροφορώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αφορά εισαγόμενα μέλια και ΟΧΙ Ελληνικα.
Δε νομίζω να θες να απολογηθώ για τα εισαγόμενα έτσι;
Τρίτον.
Ο νομοθέτης δεν προστατεύει τον μελισσοκόμο περισσότερο από τους υπόλοιπους πολίτες, όπου υπάρχει και αν υπάρχει νοθεία, υπάρχει και η προβλεπόμενη ποινή, και είμαι υπέρ σε αυτό.
Ο Έλληνας μελισσοκόμος δεν είναι αυτός που πουλάει εισαγόμενα μέλια σίγουρα.
Οι μελισσοκόμοι ως μεμονωμένα άτομα δεν μπορούν να εισάγουν ώστε να βαφτίσουν ή να μεταπωλήσουν, όπως πολύ λάθος υπαινίσσεσαι..
Οι εισαγωγές γίνονται από εμπόρους, πράγμα που οι μελισσοκόμοι θεωρούμε ότι βλάπτει τα συμφέροντα μας.
Συνεπώς μην μου την βγαίνεις με κόκκινο.
Λυπάμαι αν το άρθρο μου πάει κόντρα στα συμφέροντα σου ενδεχομένως, μα δεν θα του άλλαζα ούτε μια τελεία από όσα λέει.
Αντιθέτως σύντομα θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο σκέλος του με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις που είδα σε ταξίδι μου στην Γερμανία γύρω από τις ανανεώσιμες πήγες ενέργειας.
Στόχος μου είναι να αναδείξω το πολλαπλό πρόβλημα.
Οι ανεμογεννήτριες βλάπτουν το περιβάλλον, το κλίμα του πλανήτη, την Εθνική μας οικονομία και ταυτόχρονα κάνουν άδικη αναδιανομή του πλούτου από τους φτωχούς προς τους πλουσίους.
Αυτή είναι η αλήθεια και καταγράφτηκε στο άρθρο μου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link