Πριν λίγες ημέρες επικοινώνησε μαζί μου ο υπεύθυνος της γραμμής ΑΘΩΝΙΤΗΣ ΝΕ. ΓΛΥΦΑΣ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ για Εύβοια.
Μου είπε ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται να κάνει μια προσφορά για μελισσοκομικά αυτοκίνητα, και πως μελισσοκόμοι του συνέστησαν να μιλήσει μαζί μου για την προώθηση.
Με ρώτησε πόσα φορτηγά, τους αριθμούς κυκλοφορίας καθώς και τις ημέρες (κατά προσέγγιση) και τι μεγέθους μπορώ να του στείλω προκειμένου να γίνει η προσφορά.
Απάντησα ότι δεν μπορώ να γνωρίζω αριθμούς και μεγέθη φορτηγών, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα μια προσφορά για όλα τα μελισσοκομικά που θα του στείλω εξ ονόματος του Blog και εγώ ως αντάλλαγμα θα του έκανα καμπάνια προώθησης της προσφοράς.
Με ενημέρωσε για -30% έκπτωση και δωρεάν επιστροφή και συμφώνησα.

Σήμερα το πρωί όμως μελισσοκόμοι που πέρασαν με το φερυ και ζήτησαν την έκπτωση πληροφορήθηκαν από το προσωπικό ότι η προσφορά ισχύει για ΟΛΑ τα φορτηγά ανεξαιρέτως.

Πληροφορήθηκα για το συμβάν και ενημέρωσα την εταιρεία ότι δεν μπορώ να συνεχίσω την καμπάνια, εφόσον ούτως ή άλλως το αυτό ισχύει για όλους και όχι μόνο για τους μελισσοκόμους.

Η εταιρεία με ενημέρωσε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και για κακή συνεννόηση στην μεταξύ μας επικοινωνία.
Προσφέρθηκε ωστόσο να δημιουργήσει άλλο ειδικό πρωινό δρομολόγιο, που να ισχύει επιπλέον έκπτωση για τον MELISSOCOSMO αλλά ζήτησα η έκπτωση να ισχύσει για ΟΛΑ τα μελισσοκομικά αυτοκίνητα ανεξαιρέτως μεγέθους, και να υπάρχει και διαφήμιση στο φερυ ότι εδώ είναι η προσφορά για τον MELISSOCOSMO.
Εφόσον η προσπάθεια ευοδώσει εννοείται ότι θα σας ενημερώσω.
Να είσαστε σίγουροι ότι το Blog προσπαθεί για να βοηθηθούν οι μελισσοκόμοι, και θα γίνει προσπάθεια και για την Θάσο.

Προς το παρόν να γνωρίζετε ότι για ΟΛΑ τα φορτηγά ισχύει έκπτωση -30% για το δρομολόγιο των 06:30 με το φερυ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link