Νέες σοροί φαίνεται πως εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σχοινιά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες έως αυτήν την ώρα, πληροφορίες.
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, οι άνδρες της Πυροσβεστικής σαρώνουν τις πληγείσες περιοχές μετά τη νεροποντή που έπληξε το Μάτι και τις περιοχές που έγιναν στάχτη.

Ταυτοποιήθηκε η σορός 13χρονου…

Τραγικός ήταν ο επίλογος και στην υπόθεση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου. Δυστυχώς το απευκταίο σενάριο επιβεβαιώθηκε και λίγες μόλις ώρες μετά τη ταυτοποίηση των δίδυμων κοριτσιών, το μεσημέρι του Σαββάτου ταυτοποιήθηκε και η σορός του 13χρονου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Missing Alert για τον ανήλικο ο οποίος αγνοούνταν από τις 23 Ιουλίου μετά την πυρκαγιά στο Μάτι. Ωστόσο σήμερα η μητέρα του ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι ο γιος της ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα.

ΠΗΓΗ
https://www.pentapostagma.gr/

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link