Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Syngenta .Στις 16 Ιουλίου 2018 ο Jianxin Ren, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Syngenta AG αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, ο Gaoning “Frank” Ning εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Ning ανέλαβε πρόσφατα πρόεδρος της China National Chemical Corporation Limited (ChemChina), στα πλαίσια της συμφωνίας συγχώνευσης μεταξύ των ChemChina και Sinochem Group Co. Ltd. Στην τελευταία είναι πρόεδρος από τον Δεκέμβριο του 2015. Πριν από αυτό ο κ. Ning ήταν Πρόεδρος της COFCO Corporation (COFCO) και Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της εταιρείας China Resources (Holdings) Co. Ltd. Ο κ. Ning είναι ένας των σημαντικότερων επιχειρηματικών ηγετών της Κίνας. Eίναι Συμπρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου APEC (ABAC), Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου APEC Κίνας και Εκτελεστικός Διευθυντής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC). Ο κ. Ning έχει MBA από την Business School του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι πιστοποιημένος ανώτερος διεθνής επιχειρηματικός μηχανικός.

Ο Jürg Witmer, Επικεφαλής Ανεξάρτητος Διευθυντής της Syngenta AG δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ren για την εξαιρετική συμβολή του στη Syngenta. Ο Πρόεδρος Ren θα μνημονεύεται ως ο κύριος αρχιτέκτονας της επιτυχημένης εξαγοράς της Syngenta από τη ChemChina και αυτό έχει συμβάλει στην εξασφάλιση του μακροπρόθεσμου μέλλοντος της εταιρείας. Είμαστε πολύ ευτυχείς να καλωσορίσουμε τον κ. Ning ως έμπειρο ανώτερο επιχειρηματικό ηγέτη με βαθιά γνώση της δυναμικής της κινεζικής αγοράς και με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση πολύ επιτυχημένων αγροχημικών εταιρειών».

 
agro24.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitterSource link