Ενημερώθηκα με μεγάλη ικανοποίηση ότι πολλοί μελισσοκομικοί σύλλογοι ήδη μαζεύουν τρόφιμα για τους πυρόπληκτους.
Επιπλέον πολίτες της Ελλάδας και του κόσμου στέλνουν συνεχώς βοήθεια στους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη και στον δρόμο και καμμένοι.
Ένας φίλος χτες μου ζήτησε μέσω του Melissocosmou να προτρέψω τους μελισσοκόμους να στείλουν και κεραλοιφές στους πυρόπληκτους.
Το σκεπτικό είναι ότι εγκαύματα μικρά ή μεγάλα θα έχουν χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς, είτε σε απευθείας έκθεση είτε από σπινθήρες κτλ.
Σίγουρα η κεραλοιφή που φτιάχνουν οι Έλληνες μελισσοκόμοι θα μπορούσε να απαλύνει αρκετά τον πόνο τους.

Κεραλοιφές μπορούμε να στείλουμε εύκολα μαζί με τα τρόφιμα που μαζεύουν διάφορες οργανώσεις σε πολλά σημεία ανά της Ελλάδα.
Βάλτε και κεραλοιφές μέσα στις σακούλες, αφού πρώτα γράψετε με μεγάλα γραμμα τα με μαρκαδόρο πάνω στα καπάκια ότι είναι κεραλοιφές για εγκαύματα.
Πάμε όλοι οι Μελισσοκόμοι μαζί να απαλύνουμε τον πόνο των συναδέλφων μας!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link