Γαστρονομικές εκδηλώσεις στη Χαλκίδα. Το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας επί της οδού Κριεζώτου, στις 25 & 26 Ιουλίου 2018.

Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από το απόγευμα και μετά, είναι η προσέλκυση κοινού στο εμπορικό κέντρο της πόλης και η γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς αγροδιατροφικών προϊόντων. Παράλληλα με τον εορτασμό της πολιούχου της Χαλκίδας θα λάβουν χώρα παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα, επιδείξεις γαστρονομίας και κεράσματα. Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από την προβολή των προϊόντων τους να πραγματοποιούν πωλήσεις σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, εφόσον εκδίδουν τα απαραίτητα φορολογικά παραστατικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (κ. Δέσποινα Καμπουροπούλου, στα τηλ. 2221353543 και 6944731674).

 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitterSource link