«Τίποτε και κανένας δεν θα ξεχαστεί» είπε ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνονται επί της ουσίας την «κασέτα» που έπαιζαν πάντοτε οι προκάτοχοί του στο παρελθόν μετά από παρόμοιες μεγάλες καταστροφές.

Και τι γίνονταν; Φυσικά οι νεκροί πηγαίναν με τους νεκρούς και οι ζωντανοί ξέχναγαν τα πάντα προσπαθώντας να επιβιώσουν.

«Τίποτε και κανέναν δεν θα αφήσουμε χωρίς τη συνδρομή της πολιτείας αβοήθητο. Αλλά και τίποτα δε θα μείνει δίχως απαντήσεις» αυτά είπε από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά και πάλι πιστεύουμε δεν πρέπει να το πολυπίστεψαν και πολλοί.

Φυσικά μην ξεχάσουμε την κλασσική κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους, απαραίτητη ως τιμή στους νεκρούς αλλά δεν λύνει επί της ουσίας κάτι.

Τα προβλήματα θα παραμείνουν και μέχρι την επόμενη καταστροφή θα προσευχόμαστε να μας έχει ο Θεός καλά, αλλά και ο Μεγαλοδύναμος έχει απαίτηση από τα ευφυή όντα που δημιούργησε να προνοούν.

Δεν είναι δυνατόν να περνάει η φωτιά τη λεωφόρο Μαραθώνος στις 6 το απόγευμα, να ξέρουν όλοι ότι οι κάτοικοι θα στραφούν προς τις παραλίες για να σώσουν τις ζωές τους και να δοθεί εντολή στο Λιμενικό να συνδράμει στις 10 το βράδι.

Μέχρι τότε οι άνθρωποι σωζόντουσαν από τα ψαροκάικα! Και φυσικά όσοι δεν χώραγαν στα σκάφη κολυμπούσαν όσο άντεχαν.

Μην ξεχνάμε ότι δεν βρέθηκαν μόνο καμμένοι αλλά και πνιγμένοι.

ΠΗΓΗ
http://www.pronews.gr/

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link