Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις του νεκροθάφτη κατά του Melissocosmou.
Καλέ μου άνθρωπε και άσπονδε εχθρέ όμως δεν θα πέσω στην παγίδα σου.

Θα πω μόνο δυο λόγια για όσους υποστηρίζουν ότι ο Melissocosmos κάνει διαφημίσεις.
Καταρχήν διαφήμιση νοείται η επί πληρωμή προώθηση  ενός προϊόντος ή μιας εταιρείας, κάτι  που όμως δεν ίσχυσε ποτέ στα 9 χρόνια της διαδρομής του Melissocosmou.
Ο Melissocosmos εξακολουθεί να είναι στην πλατφόρμα Bloger που σημαίνει ότι καταγράφει προσωπικές απόψεις.
Αντιθέτως από νομικής άποψης τα Site είναι αυτά που καταγράφουν δημόσιες απόψεις, οπότε το δικό σου κινδυνεύει, και όχι το δικό μου.

Έτσι μια τροφή λοιπόν που εγώ δοκίμασα στα μελίσσια μου και την βρήκα ότι είναι πολύ καλή ή ότι έχει θεραπευτική δράση, δεν έχω κανέναν λόγο να μην την αναφέρω.
Επίσης αν μια τροφή έχει μέσα βιολογικές ουσίες όπως π.χ η θυμόλη ή η ρίγανη εγώ θεωρώ ότι είναι αξιόλογη και θέλω να υπάρχει καταγεγραμμένη στο αρχείο μου για μελλοντική χρήση.
Στον Melissocosmo τόσο τα banner δεξιά-αριστερά όσο και οι αναρτήσεις δημοσιεύσεις ήταν είναι και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η ΔΩΡΕΑΝ προβολή φίλων εδώ στο blog των μελισσοκόμων σκοπό έχει να βγάλει τα δόντια του δράκουλα που επί χρόνια πίνει το αίμα των μελισσοκόμων.

Οι εποχές που αλώνιζες, πήδαγες ήσουν στο απυρόβλητο και στα έσκαγαν και από πάνω για διαφήμιση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και καλά θα κάνεις να τις ξεχάσεις…

Δεν μπορώ να υποκριθώ, δεν θέλω να γίνω ποτέ φίλος σου.
Όμως μην με προκαλείς συνέχεια, είτε φανερά είτε στα κρυφά γιατί τότε με κάνεις εχθρό σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link