Του Κώστα Παναγιωτίδη

Eπικοινωνία: melissokomiakozanis.com
Διευκρίνιση: Το ποσοστό της πρωτεΐνης δεν ξεπερνά το 23% η γύρη του καλαμποκιού παραδείγματος χάριν είναι πολύ φτωχή ενώ από το σινάπι είναι πολύ πλούσια σε πρωτεΐνη επίσης παίζει ρόλο και η φρεσκάδα της αν δηλαδή την μάζεψα πέρυσι τον Απρίλιο και την χρησιμοποίησα φέτος τον Φεβρουάριο τότε βάζω περισσότερη γύρη.
Αυτός ο μικρός αναδευτήρας αντί να συντομεύσει την ανάδευση την καθυστέρησε περισσότερο.
Η συντόμευση γίνεται στον μεγάλο αναδευτήρα.
Ρίχνουμε την γύρη και την άχνη στο μεγάλο δοχείο που δείχνω, τα αναδεύουμε καλά για 2 λεπτά και καθώς συνεχίζουμε την ανάδευση ένα δεύτερο άτομο τρίβει τη μαγιά ρίχνοντας την λίγή λίγη ενώ συνεχίζεται η ανάδευση.

Η μαγιά μπύρας υγροποιεί την άχνη δεν επιδιώκουμε μεγάλη υγροποίηση, αν μας ξεφύγει ρίχνουμε λίγη άχνη. Το υλικό ενώ φαίνεται σαν στεγνό έχει υγροποιηθεί, αν όχι ψεκάζουμε σταγονίδια μέλι. Όλη η διαδικασία διαρκεί 5 λεπτά.
Τοποθετούμε όλες τις σακούλες μέσα σε καπάκια κυψέλης για τη μεταφορά και την ώρα της τοποθέτησης αφαιρούμε με ξυραφάκι το περίσσευμα του νάιλον της σακούλας.
Καλή επιτυχία.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link