Έπειτα από επταετή μάχη με τον καρκίνο, τον οποία πάλεψε σαν λέαινα, έφυγε σήμερα από κοντά μας, σε ηλικία 35 ετών, η Νατάσα Κούκα. Παρότι δεν το έβαλε ποτέ κάτω, διαθέτοντας αξιοθαύμαστηδύναμη ψυχής, δεν κατάφερε να νικήσει το «θηρίο».

Υπήρξε στοργική μάνα και σύζυγος, αξιολάτρευτη κόρη και αδελφή, σπουδαία και έμπιστη φίλη. Θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας ως ένας άνθρωπος γλυκός, γεμάτος όρεξη για ζωή, που δεν πτοούταν από τις κακουχίες και τις πολυάριθμες επιπλοκές της ασθένειάς της.

Σήμερα, η Νατάσα μας έγινε ένα αστέρι που κοσμεί τον ουρανό, και θα αποτελεί παντοτινή συντροφιά για τον πατέρα της. Καλό σου ταξίδι Νατάσα!

Νάντια Σαμαρά

Η εξόδιος ακολουθία της Νατάσας Κούκα – Καλαμάρη, θα τελεστεί αύριο Κυριακή, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (Νέο) Αγρινίου, στις 12 το μεσημέρι. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό, από τις 11.

http://www.agriniotimes.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();

Source link