Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ήρθε να προστεθεί σε εκείνα που συμβαίνουν στους δρόμους της Ζακύνθου και ειδικά του καλοκαιρινούς μήνες.

Αυτή τη φορά το συμβάν έγινε στις 6 σήμερα -08.07.2018- το ξημέρωμα στο δρόμο Καλαμακίου – Λαγανά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα και κινούταν από από Λαγανά προς Καλαμάκι και ένα τρακτερ στο οποίο επίσης επέβαιναν 2 άτομα όπου πήγαινε προς το Λαγανά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάποιοι ισχυρίζονται πως κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με τον οδηγό του τρακτέρ να προσπαθεί να τον αποφύγει χωρίς να τα καταφέρνει λόγω της δυσκολίας του σημείου με αποτέλεσμα να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο αλλά το αυτοκίνητο να καρφώνεται πάνω του. Άλλο πάλι λένε πως το IX κινούντο κανονικά και το τρακτέρ πετάχτηκε μπροστά του και έγινε το συμβαν/

Αμέσως στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο όπου μετέφερε στο νοσοκομείο τον οδηγό του ΙΧ που ήταν αιμόφυρτος και το συνοδηγό του τρακτέρ που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο πόδι. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός του IX νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με βαριές κακώσεις στη λεκάνη.

Τα ακριβή αίτια διενεργεί το τμήμα Τροχαίας από το οποίο αναμένεται σχετική ανακοίνωση.

imerazante.gr

The post ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρακτέρ appeared first on Agrotes.eu.

Source link