Ένα ακόμη βήμα προς την σωστή κατεύθυνση είναι πραγματικότητα, μετά την αλλαγή του Νόμου που αφορά στην διεξαγωγή Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων σκύλων Δεικτών και Ιχνηλατών. Αυτή τη φορά μετά από συντονισμένες προσπάθειες ο καινούργιος Νόμος που αφορά στους Αγώνες σε Ελεγχόμενες Κυνηγετικές Περιοχές είναι πραγματικότητα. Ένας ακόμη νόμος που μας φέρνει κοντά στα Ευρωπαϊκή πραγματικότητα , θα δώσει ανάσα στις Ελεγχόμενες Κυνηγετικές Περιοχές, καθώς και στις τοπικές κοινωνίες.

Πάντα κάτω από την σκέπη του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος και της Δ ΚΟΣΕ, ο ΟΚΑΔΕ και ο ΟΦΕΙ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ Νίκο Μανιό Υπεύθυνο της Ελεγχόμενης Κυνηγετικής Περιοχής Τρικάλων καθώς και την Υπεύθυνη της Ελεγχόμενης Κυνηγετικής Περιοχής Όσσας κ Ελένη Μπουζάνα.

Επίσης ευχαριστούμε τον θηραματολόγο του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ Χρήστο Σώκο που μαζί με τον Διευθυντή θήρας κ Νίκο Μπόκαρη για άλλη μία φορά απέδειξαν ότι όταν τις θέσεις τις κατέχουν άνθρωποι γνώστες των θεμάτων και επιστημονικά καταρτισμένοι, έρχονται και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους Υπουργούς κ.κ. Σωκράτη Φάμμελο και Γιάννη Τσιρώνη που στάθηκαν αντάξιοι της εμπιστοσύνης των Ελλήνων κυνοφίλων.

Ας ελπίσουμε γρήγορα να υπογραφεί και ο Νόμος για τις Επιδείξεις Σκύλων Δεικτών, Ιχνηλατών, Λαγωνικών και Επαναφοράς νερού ( Κλασσικοί ), κάτι που εδώ και δεκαετίες θεωρείται θεσμός στην υπόλοιπη Ευρώπη προκειμένου να έρθουν ακόμα περισσότεροι κυνόφιλοι κοντά μας και να αποκτήσουν την σωστή Κυνοφιλική παιδεία.

Με εκτίμηση

Πρόεδρος ΟΚΑΔΕ  Γκουζούνας Δημήτρης                                             Πρόεδρος ΟΦΕΙ Πεσιλής Φώτης

ΠΗΓΗ