Η ιδιοκτήτρια του «Lady of the Grapes», ενός νέου wine bar που ανοίγει στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα, σχεδιάζει να παρουσιάσει κρασιά που παράγονται κυρίως από γυναίκες οινοποιούς.Το wine bar-εστιατόριο – κάβα πρόκειται να ανοίξει στο Covent Garden στα μέσα Ιουλίου.

«Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά στον κλάδο, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχαν πολλές γυναίκες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Carole Bryon.  «Θέλω λοιπόν να υποστηρίξω όλες τις γυναίκες στο χώρο του κρασιού, από αυτές που βρίσκονται στον αμπελώνα μέχρι αυτές που βρίσκονται στις πωλήσεις.»

«Θέλω να προασπίσω τις γυναίκες στο εμπόριο κρασιού και να τις καταστήσω πιο ορατές μέσα από τον κατάλογο κρασιών μας, επειδή δεν είναι μόνο οι άντρες που κάνουν το κρασί».

Εκτός από κρασιά από γυναίκες οινοποιούς, το Lady of the Grapes θα επικεντρωθεί σε βιολογικά, βιοδυναμικά ή φυσικά κρασιά και σε ανεξάρτητους αμπελώνες.

Θα υπάρχει επίσης ένα μενού από βιολογικά τρόφιμα, καθώς και ένα deli για να αγοράσετε τυριά και αλλαντικά.

«Δημιουργούμε ένα ξεχωριστό αλλά χαλαρό χώρο όπου μπορείτε να πίνετε εξαιρετικά φυσικά κρασιά και να τρώτε εκπληκτικά βιολογικά τρόφιμα», αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Θα υπάρχουν 80 κρασιά στον κατάλογο και 15 από αυτά θα είναι διαθέσιμα στο ποτήρι.

To Lady of Grapes θα επιδιώξει οικονομική στήριξη μέσω μιας εκστρατείας Crowdfunding.

Αναρτήθηκε Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018, 8:41. Κατηγορία Ειδησεις  

ΠΗΓΗ