Το εστιατόριο που όλοι αγαπήσατε, αποφάσισε φέτος να πάει … κοσμοπολίτικες διακοπές.

Έτσι λοιπόν αυτό το καλοκαίρι μετακομίζει στις Σπέτσες, κάνοντας ένα γαστρονομικό και οινικό “γάμο” που θα συζητηθεί. Σε ένα από τα πολυτελέστερα συγκροτήματα κατοικιών του νησιού, τα ιστορικά “Νησιά”, οι μοντέρνες, υψηλού επιπέδου παροχές, συνδυάζονται με την παράδοση που αποπνέει το διατηρητέο κτήριο του 1920 δίπλα στο κύμα, και δημιούργησαν την έμπνευση για να στηθεί η θερινή εκδοχή, στις δύο υπέροχες βεράντες του με την ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο.

Η κάρτα φαγητού που θα ανανεώνεται καθημερινά, θα δίνει έμφαση στην Ελληνική κουζίνα και τις μεσογειακές γεύσεις, υπό τον ταλαντούχο σεφ Ανδρέα Μπέλλο, και την αγάπη του Δημήτρη και της Ντίνας Κόλλια.

Η εικοσαετής εμπειρία των ανθρώπων της Vinoterra, πρωτίστως ως οινόφιλοι και εραστές της γαστρονομίας, επιφυλάσσει και μια επιπλέον έκπληξη: την πρώτη υψηλού επιπέδου κάβα του νησιού που θα δώσει τη δυνατότητα στους χιλιάδες επισκέπτες του, να επιλέξουν ανάμεσα σε αναρίθμητες ετικέτες από τον Ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα. Με υπηρεσίες διανομής και yachting φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς της ευρύτερης τουριστικής περιοχής.

 

ΠΗΓΗ