Οικονομικός και αξιόπιστος

Μέτρηση βάρους, θερμοκρασίας και υγρασίας

Η συσκευή μετράει το βάρος της κυψέλης ,την θερμοκρασία αλλά και την υγρασία του περιβάλλοντος όπου βρίσκεται η κυψέλη έτσι ώστε ο παραγωγός να γνωρίζει τις συνθήκες που επικρατούν.

Μεγάλη Αυτονομία

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα επιλέγοντας την λειτουργία (mode) μέγιστης αυτονομίας να εξασφαλίσει τη λειτουργία της συσκευής εώς 8 μήνες. Ο χρήστης ενημερώνεται σε κάθε μήνυμα για την στάθμη της μπαταρίας σε ποσοστό επι τοις εκατό (%).

Εντοπισμός θέσης μέσω GPS

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με δέκτη GPS έτσι ώστε ο χρήστης να γνωρίζει την ακριβή θέση που βρίσκεται η συσκευή. Σε περίπτωση alarm (απότομης μετακίνησης ή ισχυρής δόνησης) η συσκευή ενημερώνει κάθε 5 λεπτά τον χρήστη μέσω SMS για την ακριβή τοποθεσία. Επίσης κατά την περίοδο του alarm γίνεται και ακρόαση χώρου.

Ημερήσια αναφορά

Ο χρήστης ορίζει τέσσερεις (4) προκαθορισμένες ώρες μετρήσεων και ενημερώνεται με ένα συγκεντρωτικό SMS το οποίο περιλαμβάνει βάρος, θερμοκρασία, υγρασία και διαφορά βάρους από την αντίστοιχη ώρα της προηγούμενης ημέρας.

Προειδοποίηση προσθήκη ή απώλειας βάρους

Η συσκευή ελέγχει και ενημερώνει τον χρήστη σε περίπτωση απότομης μεταβολής (προσθήκη ή μείωση) βάρους με ένα alarm SMS.

Προσιτό για όλους
Η συσκευή σχεδιάστηκε με υψηλές προδιαγραφές για να καλύπτει τον κάθε επαγγελματία αλλά με τιμή προσιτή. Στόχος μας είναι να μπορεί ο κάθε παραγωγός να την αποκτήσει. Η συσκευή περιλαμβάνει και το ξύλινο περίβλημα.

info@elektron.gr
2310 908327

ΠΗΓΗ
http://bee.elektron.gr/

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link