Στην μάχη για την πολύτιμη νομή του ελάτου ρίχνουμε ότι τελειότερο έχουν να μας δώσουν οι εταιρείες που κατασκευάζουν μελισσοκομικές ζυγαριές.
Έτσι λοιπόν, έχουμε ήδη ρίξει το τελευταίο μοντέλο της BeesScale όπου μπορούμε να βλέπουμε online την πορεία της νομής το βάρος της ζυγαριάς, και τις ενδείξεις του καιρού από τις 06.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.

Παραλαμβάνουμε αύριο και την ρίχνουμε άμεσα στο βουνό το τελευταίο μοντέλο του Zygi με δυνατότητα παρακολούθησης όλες της ώρες της πορείας της νομής, του βάρους της κυψέλης, του καιρού, με δυνατότητα σύγκρισης δεδομένων σε σχέση με προηγούμενο διάστημα, και με δυνατότητα μέσω ηχητικού να ακούς το πέταγμα των μελισσιών σου.

Επίσης παραλαμβάνουμε αύριο και θα το ρίξουμε άμεσα στα έλατα το τελευταίο μοντέλο της Beezon με μεγάλες δυνατότητες ανα μια ώρα όλων των δεδομένων της κυψέλης και του καιρού, και νέες υπηρεσίες που ετοιμάζει σύντομα θα παρέχει η εταιρεία.

Τέλος είμαστε κοντά σε συνεργασία με την Melissozigaria ώστε να δημοσιεύσουμε δεδομένα για πρώτη φορά και από τα έλατα της Ευβοίας.

Όλα αυτά και επιπλέον δεκάδες άλλες ζυγαριές που είναι στα βουνά και οι φίλοι μας στέλνουν τα δεδομένα τους.

Όπως καταλαβαίνετε η μάχη του ελάτου αρχίζει, θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο και θα είμαστε αρματωμένοι ως τα δόντια για την καλύτερη κάλυψη του μεγάλου γεγονότος.

Να σας αποκαλύψω δε, ότι τα μέχρι τώρα δεδομένα από τα έλατα δείχνουν ανόδους που ήδη πλησιάζουν το 1 κιλό την ημέρα αλλά καλύτερα και σιγουρότερα θα μπορώ να μιλήσω από αύριο αφού δηλαδή προσαρμοστούν πλήρως στο βουνό τα μελίσσια.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link