Έπειτα από το τα επιτυχημένα φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας το 2017 σε Αλεξανδρούπολη  και Λάρισα, η TU events τηρώντας την υπόσχεση της στο οινόφιλο κοινό, διοργανώνει το 2ο Umami Festival THRACE ‘18, στο Ramada Plaza Thraki στην Aλεξανδρούπολη 21 & 22 Απριλίου  2018.

 

Έκθεση οίνου

 

Ένα διήμερο που σκοπεύει να συγκεντρώσει όλους όσους γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν για τον επώνυμο και ποιοτικό ελληνικό οίνο, τα αποστάγματα και δυσεύρετα προϊόντα  γαστρονομίας. Δοκιμάστε ανάμεσα σε εκατοντάδες διαφορετικά κρασιά και αποστάγματα κορυφαίων οινοποιείων και ποτοποιών από όλα τα σημεία της χώρας!

 

Το ελληνικό κρασί βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κερδίζοντας όλο και περισσότερο κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να μεγαλώσει ο οινικός χάρτης της χώρας μέσα από μια πρωτότυπη διοργάνωση, δημιουργώντας παράλληλα νέα trend συνδυασμού street food με κρασί.

 

Γαστρονομία

 

Οι λάτρεις της γαστρονομίας στην Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερα προϊόντα γαστρονομίας να κάνουν την εμφάνιση τους. Έλληνες παραγωγοί ιδιαίτερων εδεσμάτων θα δειγματίσουν και θα προωθήσουν σε καταναλωτές και επαγγελματίες τα προϊόντα τους. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να αγοράσετε κορυφαία προϊόντα από τους καλύτερους!

 

Masterclass

 

Κορυφαίοι παρουσιαστές του οίνου και της γαστρονομίας, όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Γιάννης Καρακάσης MW (Master of Wine), ο Νίκος Κεχαγιάς κ.α. θα παρουσιάσουν γευσιγνωστικά σεμινάρια. Αμέτρητοι συνδυασμοί οίνων, τυριών, κρεάτων, αποσταγμάτων, πούρων και άλλων προϊόντων, θα προσφέρουν σπάνιες γευστικές εμπειρίες σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki.

Προκρατήσεις απαραίτητες στο: www.tuevents.gr

 

Παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη

 

Το Umami Festival Thrace ‘18 συνεργάζεται με επιλεγμένα σημεία εστίασης, wine bars, κάβες και εστιατόρια της Θράκης, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο διήμερο γιορτής οίνου και γεύσεων, με wine parties, γαστρονομικά δείπνα, ειδικές γευστικές παρουσιάσεις και άλλα πρωτότυπα events, σε όλη την περιοχή!

 

Για όλες τις πληροφορίες επισκεφτείτε το  www.tuevents.gr

 

Τιμή εισόδου από 10€

Ισχύουν φοιτητικές εκπτώσεις και ειδικές τιμές για γκρουπ (με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας στη είσοδο).

Ακολουθείστε την διαρκή ενημέρωση μας στα social media στο Facebook:

www.facebook.com/TouratzisUmami

Αναρτήθηκε Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018, 10:02. Κατηγορία Εκδηλωσεις  

ΠΗΓΗ