Από την έναρξη της εταιρείας μας βασικό προϊόν μας αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί η μελισσοτροφή.
Όλες οι μελισσοτροφές που παράγουμε προέρχονται από ψυχρή διαδικασία (με εξαίρεση τη βανίλια), η ζάχαρη που χρησιμοποιούμε είναι από 100% ζαχαρότευτλο και έχει υποστεί άλεση χρησιμοποιώντας μύλο κοκκοποίησης δικής μας κατασκευής ο οποίος επιτυγχάνει άλεση έως και 10 φορές μικρότερης κοκκομετρίας από την κοινή άχνη.
Κάθε μικρόκοκκος ζάχαρης καλύπτεται από , κορυφαίας ποιότητας ιμβερτοποιημένο σιρόπι παρασκευής μας με περιεκτικότητα 73% σε σάκχαρα και σε καμία περίπτωση δε χρησιμοποιούμε σιρόπια καλαμποκιού και άλλα σάκχαρα χαμηλής ποιότητας και αγνώστου προελεύσεως.

Τέλος διατηρούμε αρχείο παραγωγής και διεξάγουμε ελέγχους όλων των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων που παράγουμε στο εργαστήριο μας καθώς και σε εργαστήρια της Γερμανίας .

 Τροφή ζυμωτή Super-Invert

Η Super-Invert είναι μια ψυχρή τροφή υψηλής ιμβερτοποίησης η οποία έχει την ιδιαιτερότητα να εκμεταλλεύεται τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στην κυψέλη καθώς και την ικανότητα της ιμβερτάσης να ρυθμίζει την υφή με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πιο μαλακό ζυμάρι χωρίς τον κίνδυνο να ρευστοποιηθεί μέσα στην κυψέλη.
Η τροφή μας παρασκευάζεται σε 4 εκδόσεις, Απλή, θυμόλη, σκόρδο, καθώς και με ένα μείγμα αιθέριων ελαίων, και βιταμινών .
Τιμή κιλού ευρώ 0.69 ευρώ + ΦΠΑ :  Τιμή κιλού παλέτα 0.65 ευρώ + ΦΠΑ

 Τροφή Amino-Boost

Η Amino Boost είναι μια τροφή πλούσια σε αμινοξέα, πρωτεΐνες 5% και βιταμίνες του συμπλέγματος Β,D και και Ε.
Όλα τα αμινοξέα είναι ποιότητας τροφίμου.
Αγγλικής προέλευσης . Τιμή κιλού 0.77 ευρώ  + ΦΠΑ :  Τιμή κιλού παλέτα 0.73 ευρώ  + ΦΠΑ


Τροφή Βανίλια

Η βανίλια μας χάρη στον διαρκή έλεγχο κατά τη διαδικασία παραγωγής διατηρεί κόκκο 8-12 μικρά και πολύ υψηλά ποσοστά ιμβερτοποίησης .
Τέλος κάθε παρτίδα 1 τόνου μετράται για HΜF καθώς και το ποσοστό ιμβερτοποίησης έτσι ώστε να έχουμε σταθερή ποιότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κιλό.
Τιμή κιλού  0.69 ευρώ + ΦΠΑ Τιμή κιλού παλέτα 0.65 ευρώ + ΦΠΑ

Ζάχαρη Γερμανίας

Στο κατάστημα μας θα βρείτε σε μεγάλο στοκ ζάχαρη SUDZUCKER 100% ζαχαρότευτλο από το εργοστάσιο του Βελγίου στην τιμή των 416 ευρώ + ΦΠΑ

Μελισσοδύναμη Πατσιδες 70100 Ηράκλειο Κρήτης Τηλ 6970342090, 2810731762

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push(); Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του…

(function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.9”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); (document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push();Source link