Τι είναι αυτό που κάνει τον κυνηγό τόσο παθιασμένο με την κυνηγετική διαδικασία; Είναι τα όπλα και τα σκυλιά; Είναι τα θηράματα; είναι η κάρπωση; ή είναι το ότι θέλει να αισθάνεται ζωντανό κομμάτι της φυσικής διεργασίας;

Η επαφή με τη φύση και το μεγαλείο της, είναι η ζωογόνος δύναμη του κυνηγού. Αυτή την διαπίστωση εκμεταλλεύτηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και πάνω της στηρίχθηκε για τη φετινή παρουσία της στην “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018”.

Ένα μοναδικό περίπτερο που μετέφερε ζωντανό ένα κομμάτι των ελατόσκεπων βουνών του Μοριά, εντυπωσίασε τους επισκέπτες. Ένα τοπίο που ονειρεύεται να συναντήσει κάθε κυνηγός. Μια βρύση με τρεχούμενο νερό κι ένα φυσικό κατάλυμα για να προφυλαχτεί απο τις απρόλβεπτες καταστάσεις που μπορεί να συναντήσει κι ένας φίλος με γλυκόλαλη φλογέρα να τον ενθαρρύνει.

Η Περειφέρεια Πελοποννήσου, εκτός των άλλων, διοργάνωσε και μια όμορφη εκδήλωση στον πολυχώρο της έκθεσης για να προβάλει την παράδοση του Μοριά, στην οποία η Αντιπεριφερειάρχης Κων/να Νικολάκου κάλεσε όλους να επισκεφτούν την Πελοπόννησο προωθώντας με αυτό τον τρόπο και τον κυνηγετικό τουρισμό, που τόσο ωφελεί τα μικρά χωριά της ορεινής Πελοποννήσου.

ΠΗΓΗ