Η ENCI Ente Nazionale della Cinofilia Italiana (Ιταλικός ΚΟΕ) φροντίζει την εμφάνιση των κριτών της και επιλέγει ότι καλύτερο για αυτούς. Και το καλύτερο είναι τα ρούχα TRABALDO που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ο Μάριος Παπαθανασόπουλος και η Sunbird. Στους πρόσφατους αγώνες ελληνικών ιχνηλατών οι ιταλοί κριτές παρουσιάστηκαν ντυμένοι με  ΤRABALDO (μια μάρκα που προτιμούν και οι ιταλοί κυναγωγοί) δίνοντας την καλύτερη εντύπωση με την παρουσία και την κομψότητά τους.

Η TRABALDO με δεκαετίες εμπειρίας στα υψηλής αντοχής υφάσματα  και τις διαπνέουσες μεμβράνες, που απευθύνονται στον κόσμο του κυνηγιού, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό προϊόν του είδους , πλήρως αποτελεσματικό σε κάθε πτυχή.

Ποιότητα υλικών:

-Στιβαρότητα, υδροφοβία, αντοχή στα τραβήγματα: είναι εγγυημένο με τη χρήση των υλικών , όπως 100% CORDURA στο κεντρικό μέρος του σώματος και την υψηλή ανθεκτικότητα του KETRATEX σε συνδυασμό με kevlar® σε ώμους μανίκια και πλευρά (το πιο ευαίσθητο σημείο φθοράς και τριβής ). Ελαστική  CORDURA ένθετα μέσα παρέχει την  άνεση των κινήσεων και μοναδική αίσθηση!

-Δύναμη και σταθερότητα των ενώσεων: εγγυημένη με KEPROTECH ύφασμα ένθετα με kevlar® με anti-slip μαξιλαράκια στους ώμους και τους αγκώνες.

-Στεγανότητα και διαπνοή: εξασφαλίζεται με την μεμβράνη EVENT .Η αποκλειστική σύνθεση της , επιτρέπει σε εκατομμύρια μικροσκοπικούς πόρους  να αναπνέουν στο μέγιστο της χωρητικότητας τους. Με μοναδική αδιαβροχοποίηση – 10.000mm νερού – και μοναδική διαπνοή (100% μεγαλύτερη από την καλύτερη μεμβράνη της αγοράς )

ΔΕΙΤΕ: Πολλαπλό ένδυμα για λίγους! TRABALDO LEGEND ΜΕ 705 ΕΥΡΩ

ΔΕΙΤΕ: http://www.sunbirdwear.gr/TRABALDO
ΠΗΓΗ