Μελισσοκομία

no-cover
Ιανουάριος 13, 2018
Μελισσοκομία

Δημόσια διαβούλευση για την αναστολή της μείωσης των μελισσών

Η Κομισιόν ξεκίνησε δημόσια διαβούλευση σχετικά με μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τους επικονιαστές.Οι άγριοι επικονιαστές όπως οι μέλισσες, οι πεταλούδες και πολλά άλλα έντομα...

224
0
Like
3 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 12, 2018
Μελισσοκομία

Η ιστορική εξέλιξη της κυψέλης: Σύμφωνα με τις εργασίες του Friedrich Ruttner

Στα 1978 ο Αυστριακός καθηγητής εντομολογίας Friedrich Ruttner ετοίμασε μια εργασία σχετικά με την εξέλιξη της κυψέλης ανά τον κόσμο.Ασφαλώς η Ελλάδα είναι μέσα στην εργασία του καθώς τα...

221
0
Like
4 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 12, 2018
Μελισσοκομία

Η ιστορική εξέλιξη της κυψέλης: Σύμφωνα με τις εργασίες του Friedrich Ruttner

Στα 1978 ο Αυστριακός καθηγητής εντομολογίας Friedrich Ruttner ετοίμασε μια εργασία σχετικά με την εξέλιξη της κυψέλης ανά τον κόσμο.Ασφαλώς η Ελλάδα είναι μέσα στην εργασία του καθώς τα...

223
0
Like
4 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 12, 2018
Μελισσοκομία

Η ιστορική εξέλιξη της κυψέλης: Σύμφωνα με τις εργασίες του Friedrich Ruttner

Στα 1978 ο Αυστριακός καθηγητής εντομολογίας Friedrich Ruttner ετοίμασε μια εργασία σχετικά με την εξέλιξη της κυψέλης ανά τον κόσμο.Ασφαλώς η Ελλάδα είναι μέσα στην εργασία του καθώς τα...

222
0
Like
4 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 12, 2018
Μελισσοκομία

Η ιστορική εξέλιξη της κυψέλης: Σύμφωνα με τις εργασίες του Friedrich Ruttner

Στα 1978 ο Αυστριακός καθηγητής εντομολογίας Friedrich Ruttner ετοίμασε μια εργασία σχετικά με την εξέλιξη της κυψέλης ανά τον κόσμο.Ασφαλώς η Ελλάδα είναι μέσα στην εργασία του καθώς τα...

220
0
Like
4 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 12, 2018
Μελισσοκομία

Όταν η παγκόσμια μελισσοκομία υποκλίνεται μπροστά σε έναν Έλληνα!!!

Ζει στη γειτονιά Jaragua για δεκαετίες ένας από τους μεγαλύτερους μελισσοκόμους στην Αμερική. Αυτός είναι Έλληνας και ονομάζεται Νικόλαος Αργύριος Μητσιώτης. Είναι ο συγγραφέας...

222
0
Like
4 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 12, 2018
Μελισσοκομία

Ο ρόλος της θερμοκρασίας στην ζωή των μελισσών!!!

Μιας και το κλίμα αλλάζει…Οι μελισσοκόμοι γίνονται μάρτυρες αυτής της αλλαγής, αφού οι ίδιοι ανήκουν σε εκείνες τις ομάδες ανθρώπων που έχουν άμεση επαφή με την φύση. Η...

220
0
Like
4 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 12, 2018
Μελισσοκομία

Γιατί το μέλι ερείκης έγινε της μόδας

Ρεικόμελο, φθινοπωρινό και ανοιξιάτικο, διαφορετικό το ένα από το άλλο, «αλλιώτικο» και από τα άλλα μέλια. Oι Αγγλοι το θεωρούν τη Rolls-Royce του είδους. Το ρεικόμελο έγινε τελευταία...

220
0
Like
4 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 11, 2018
Μελισσοκομία

Μηλόξυδο και μέλι προκαλούν «σεισμό» στον οργανισμό μας!

Το μηλόξυδο και το μέλι είναι από τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά. Είναι πολύ χρήσιμα για τη γενική υγεία σας, εφόσον τα καταναλώνετε στην μη επεξεργασμένη, ακατέργαστη μορφή τους....

221
0
Like
5 ημέρες ago
no-cover
Ιανουάριος 11, 2018
Μελισσοκομία

Μηλόξυδο και μέλι προκαλούν «σεισμό» στον οργανισμό μας!

Το μηλόξυδο και το μέλι είναι από τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά. Είναι πολύ χρήσιμα για τη γενική υγεία σας, εφόσον τα καταναλώνετε στην μη επεξεργασμένη, ακατέργαστη μορφή τους....

220
0
Like
5 ημέρες ago