Κρασί
Like

9 ροζέ που πρέπει να πιείτε πριν… πεθάνετε

10 Σεπτεμβρίου 2017
306 Views
0 Comments
9 seconds read
9 ροζέ που πρέπει να πιείτε πριν… πεθάνετε

9 ροζέ που πρέπει να πιείτε πριν… πεθάνετε

10 Σεπ 2017 11:31:42 π.μ.

9 ροζέ που πρέπει να πιείτε πριν… πεθάνετεΔημιουργείστε τη γιορτινή σας κάβαΛίγο… μακάβριος ο τίτλος του άρθρου του Patrick Schmitt στο Drinks Business, αλλά μέσα στα «9 ροζέ που πρέπει να πιείτε πριν… πεθάνετε» βρίσκεται το Κτήμα ΑΛΦΑ – Ροζέ 2016 στην 8η θέση! Είναι μεγάλη τιμή να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ροζέ του περιοδικού, μαζί με κάποια από τα τεράστια ροζέ της Προβηγκίας! Γι΄αυτό… βιαστείτε, γιατί δεν ξέρετε αύριο τι μπορεί να συμβεί!!

Γράφει ο Patrick Schmitt:

«Στις επόμενες σελίδες έχουμε επιλέξει τα κορυφαία κρασιά από το Global Rosé Masters 2017 – δίνοντας βάρος στην ποιότητα του καθ’ ενός ανεξάρτητα από την τιμή.

Κάθε ένα από αυτά τα κρασιά έχει βραβευθεί με ένα ασημένιο μετάλλιο ή υψηλότερα στον διαγωνισμό, το οποίο είναι εντυπωσιακό, λαμβάνοντας υπόψη την αυστηρή φύση της διαδικασίας κρίσης μας και των απαιτήσεων των κριτών μας.
Τα εννέα ροζέ προέρχονται από διάφορες περιοχές, αλλά όλα από την Ευρώπη και πιθανότατα δεν θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι η πλειοψηφία προέρχεται από τη Γαλλία, με τα περισσότερα από την Προβηγκία ειδικότερα.

Κάθε ένα από αυτά τα κρασιά έχει κριθεί τυφλά, επιτρέποντας στους ειδικούς μας να εκτιμήσουν καθαρά για την ποιότητα χωρίς να επηρεάζονται από το εμπορικό σήμα τους.

Τα ροζέ δοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια μίας ημέρας στο Bumpkin στο νότιο Κένσινγκτον του Λονδίνου στις 17 Μαΐου


Δείτε όλα τα υπόλοιπα 8 Ροζέ εδώ

Πηγή: http://www.houseofwine.gr/how/club/9-rose-pou-prepei-na-pieite-prin-pethanete/