Κυνήγι
Like

Με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα του Κ.Σ. Γρεβενών, σε συνεργασία με την ΚΟΜΑΘ

10 Σεπτεμβρίου 2017
317 Views
0 Comments
4 seconds read
no-cover

Οι κυνηγετικές οργανώσεις προσπαθούν συνεχώς για την ενημέρωση των μελών κυνηγών.
Οι περισσότεροι Κυνηγετικοί Σύλλογοι αρμοδιότητας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιούν ενημερωτικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες και παρευρίσκονται κυνηγοί μέλη των Συλλόγων, αλλά και πολίτες των τοπικών κοινωνιών και εκπρόσωποι φορέων.

Πρόσφατα με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ημερίδα από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Γρεβενών.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Κων/νος Νιζάμης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης.
Οι ομιλητές ήταν οι επιστημονικοί συνεργάτες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΚΟΜΑΘ)
– κ. Θεοφάνης Καραμπατζάκης – Δασολόγος, Μηχανόλογος Μηχανικός επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Ο.ΜΑ.Θ. των Νομών Δράμας & Καβάλας που ανέπτυξε το θέμα «Ασφάλεια στο Κυνήγι»
– κ. Ιωάννης Ισαάκ, Δασοπόνος, επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Ο.ΜΑ.Θ. στη Δυτική Μακεδονία που παρουσίασε το φιλοθηραματικό έργο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας.

Πηγή: http://www.e-artemis.gr/507782/news/last-news/me-epitichia-enimerotiki-imerida-tou-k-s-grevenon-se-sinergasia-me-tin-komath/