ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Like

Διήμερη επίσκεψη Αποστόλου σε Καστοριά και Φλώρινα

14 Σεπτεμβρίου 2017
225 Views
0 Comments
6 seconds read
no-cover

Διήμερη επίσκεψη στην Καστοριά και τη Φλώρινα πραγματοποιεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του αγροτικού χώρου.

Σήμερα το πρωί, ο κ. Αποστόλου θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς και στη συνέχεια τις εγκαταστάσεις της Γ.Ε.Ο.Κ. Έπειτα, ο υπουργός θα μεταβεί στην Πολυκάρπη Καστοριάς, όπου θα συναντηθεί με αγρότες και αγροτικούς φορείς της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο φράγμα Νεστορίου και στη συνέχεια στο Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού. Ακολούθως, θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της συνεταιριστικής οργάνωσης ΑΓΡΟΚΑ, όπου και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με αγρότες και φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Αύρι το πρωί, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας. Θα ακολουθήσει συνάντηση με αγρότες και φορείς του αγροτικού χώρου και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το μεσημέρι ο κ. Αποστόλου θα επισκεφτεί μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής.

Πηγή: – Dikaiologitika News

The post Διήμερη επίσκεψη Αποστόλου σε Καστοριά και Φλώρινα appeared first on Agrotes.eu.

Πηγή: http://agrotes.eu/diimeri-episkepsi-apostolou-se-kastoria-ke-florina/