Αυξημένη πραγματικότητα από κάθε αυστραλιανό κρασί

Κρασί

Winerytale – the leading augmented reality wine platform

Μια τολμηρή κίνηση για να φέρει την επαυξημένη πραγματικότητα σε κάθε αυστραλιανό κρασί λαμβάνει χώρα στην Αυστραλία και οι τοπικοί παραγωγοί αναμένεται να επωφεληθούν.

Από τον Ιούνιο, οι καταναλωτές με την εφαρμογή Winerytale θα μπορούν να σαρώσουν σχεδόν οποιοδήποτε αυστραλιανό κρασί για να δουν την ιστορία του κρασιού αλλά και του οινοποιείου να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια τους με την εκπληκτική τεχνολογία της αυξημένης πραγματικότητας.

 

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Winerytale, Dave Chaffey περισσότερες από 2.500 αυστραλιανές μάρκες επωφελούνται. Η τεχνολογία κυκλοφορεί χωρίς κόστος στα οινοποιεία.

 

Δείτε την επίδειξη του Winerytale

 

Η κυκλοφορία, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ για πολλά αυστραλιανά οινοποιεία – καθώς συμβαίνουν με δύσκολες οικονομικές συνθήκες – τις συνδυασμένες επιπτώσεις της ξηρασίας, των πυρκαγιών και του αντίκτυπου του κοροναϊού.

 

Ο Chaffey πιστεύει ότι η τεχνολογία μπορεί να συμβάλει σε μια αλλαγή τύχης για πολλούς στον κλάδο. “Είναι κάτι μοναδικό για το αυστραλιανό κρασί.”, λέει.

“Είναι εξαιρετική τεχνολογία, που ταιριάζει στους καταναλωτές. Υπάρχει μια ευκαιρία για τα αυστραλιανά οινοποιεία να συλλάβουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων πωλήσεων που προσφέρει.”

“Οι περισσότεροι οινοπαραγωγοί γνωρίζουν ήδη το μεγάλο engagement που θα έχουν με τους καταναλωτές του κρασιού λόγω αυξημένης πραγματικότητας”. «Οι καταναλωτές το λατρεύουν», εξηγεί ενθουσιασμένος ο Chaffey.

Winerytale

Δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος

Σύμφωνα με τον Chaffey, η προσθήκη αυξημένης πραγματικότητας στα αυστραλιανά κρασιά μαζικά θα δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπερπόντιων ετικετών.

 

“Η επαυξημένη πραγματικότητα αρχίζει πραγματικά να αυξάνεται, οι άνθρωποι ενθουσιάζονται πολύ για το τι υπάρχει στον ορίζοντα.”

 

“Όταν πηγαίνεις σε παγκόσμια κλίμακα, θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ρωτούν πώς μπορούν να το βιώσουν – η ευκολότερη λύση θα είναι να αγοράσετε οποιοδήποτε αυστραλιανό κρασί.”

 

“Εάν μπορούμε να τραβήξουμε πλήρως την προσοχή των καταναλωτών, τα οφέλη θα μπορούσαν να είναι τεράστια.”

 

Χρηματοδότηση της επόμενης πρόκλησης

 

Τόσο το κρασί όσο και η αυξημένη πραγματικότητα είναι βιομηχανίες που βρίσκονται σε ανάπτυξη και η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται σε αυτούς τους ανταγωνιστικούς τομείς.

 

Η εταιρία Winerytale επεκτείνεται επίσης. Η ομάδα υψηλού επιπέδου αναμένεται ευρέως να προσφέρει μεγάλα πράγματα, κάνοντας συγκρίσεις με τις πρώτες μέρες του YouTube που σάρωσε το Διαδίκτυο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα αύξηση κεφαλαίου μέσω της crowd-source πλατφόρμας χρηματοδότησης, Birchal.

 

Αναρτήθηκε Σάββατο, 23 Μάιος 2020, 0:22. Κατηγορία Ειδησεις  

ΠΗΓΗ