Συνδυασμός κρασιού με θαλασσινά πιάτα

Κρασί
Ψάρι και κρασί-απλά τα πράγματα ,αρκεί να είναι λευκό κρασί-σωστά; Λοιπόν, όχι ακριβώς! Μερικά θαλασσινά ταιριάζουν με πραγματικά υπέροχα ελαφριά κόκκινα κρασιά ή δροσιστικά ροζέ. Επίσης να τονίσουμε επίσης πως δεν πάνε όλα τα λευκά κρασιά με όλα τα θαλασσινά. Πρέπει να υπολογίσετε και τον πλούτο και το βάρος του κρασιού αλλά και την γεύση των θαλασσινών για να διαλέξετε το τέλειο ζευγάρι. Ευτυχώς, το κάναμε εμείς για εσάς!!

·       ΣΟΛΟΜΟΣ, ΤΟΝΟΣ ΚΑΙ PINOT NOIR

ΤΟ PINOT NOIR ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΙΠΑΡΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ Σ΄ΕΝΑ ΦΙΛΕΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥ ΤΟΝΟΥ.

·       ΣΤΡΕΙΔΙΑ – ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΦΡΩΔΕΙΣ ΟΙΝΟΙ

Ο ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ.

·       ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ CHABLIS

Ο ΑΣΤΑΚΟΣ, ΕΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΙΑΤΟ, ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΥΠΈΡΟΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΔΑ ΕΝΟΣ CHABLIS ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ.

      ΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΡΟΖΕ

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΤΟ ΡΟΖΕ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ PINOT NOIR & ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

·       ΧΤΕΝΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΚΑΙ SAUVIGNON BLANC

ΈΝΑ ΑΣΥΡΤΙΚΟ (ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΈΝΑ SAUVIGNON BLANC, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΒΟΥΤΥΡΑΤΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΩΝ ΧΤΕΝΙΩΝ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ!

ΛΑΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΙΔΙΑΝΟ – PINOT GRIS

ΕΝΑ ΗΠΙΟΤΕΡΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΔΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ PINOT GRIS ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΛΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ.

·       ΓΑΡΙΔΕΣ, VINHO VERDE ΚΑΙ ΡΟΖΕ ΑΠΟ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ

ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ VINHO VERDE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΕΚΑΣΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΛΕΜΟΝΙ, ΕΝΩ ΕΝΑ ΡΟΖΕ ΑΠΟ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

·       ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΑΣΥΡΤΙΚΟ

ΜΙΑ ΛΙΠΑΡΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΑΣΥΡΤΙΚΟΥ.

·       KABOYΡIA KAI HMIΞΗΡΟ RIESLING

ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΛΎΚΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΕΝΟΣ RIESLING

·       FISH AND CHIPS ΚΑΙ ΑΦΡΩΔΕΙΣ ΟΙΝΟΙ

ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΣΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.

·       ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΛΑΒΡΑΚΙ  ΚΑΙ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 

ΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΗΠΙΑ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ Η ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ  ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΝΕΙ.

·       ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ/ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΤΙΚΟ – ΞΗΡΟ RIESLING

AYTA ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΣΥΡΤΙΚΟ – ΞΗΡΟ RIESLING ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΦΡΟΥΤΟΥ.

Αναρτήθηκε Κυριακή, 17 Μάιος 2020, 12:10. Κατηγορία Διαφορα  

ΠΗΓΗ