Μερικά ουσιώδη συμπεράσματα που προέκυψαν δοκιμάζοντας 35 διαφορετικά Αγιωργίτικα και συζητώντας γι αυτά με τον Κώστα Μπακασιέτα (Γεωπόνος-Οινολόγος MSc, φυτώρια αμπέλου VNB Bakasieta), τον Βασίλη Τσακτσαρλή (Οινολόγος/Οινοποιός από το κτήμα Βιβλία Χώρα), τον Κώστα Πυργάκη (Οινοποιός από το κτήμα Πυργάκη), τον Βασίλη Γαλανό (Δημοσιογράφος Οίνου krasiagr.com και τηλεοπτικός παραγωγός στο Γεύσεις και Οίνος) και ένα βαθειά […]

ΠΗΓΗ