W.S.P.C. SALONICA School
WSET ΕΠΙΠΕΔΑ 1 & 2 – Μάιος 2018

Στο W.S.P.C. Salonica School μπορεί κάποιος σπουδαστής να ολοκληρώσει τους δυο πρώτους τίτλους σπουδών (Επίπεδα 1 & 2) μέσα σε 7 μέρες. Το εντατικό αυτό πρόγραμμα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο The Excelsior: Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23) και απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν τη σύντομη ολοκλήρωση των σπουδών τους, όπως επίσης, και στους επαγγελματίες που στοχεύουν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, να ολοκληρώσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του WSET London: Level 1 & Level 2 Award in Wines.

Δεν είναι υποχρεωτικό για κάποιον σπουδαστή να εγγραφεί και στα δύο Επίπεδα Σπουδών. Ο υποψήφιος σπουδαστής μπορεί να επιλέξει να εγγραφεί μόνο σε ένα από τα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα, εφόσον διαθέτει την επάρκεια εγγραφής.

Επίπεδο 1 κρασιών/ WSET Level 1 Award in Wines
Δίδακτρα μεμονωμένης εγγραφής: €419,00

Διεξαγωγή:
Δευτέρα 07 Μαΐου 2018. Ωράριο 15:30 – 20:30 &
Τρίτη 08 Μαΐου 2018. Ωράριο 13:30 – 18:30.

Εξετάσεις Επιπέδου 1 Award in Wines: Τετάρτη 23 Μαΐου 2018. Ωράριο 11:30 – 14:30.

Επίπεδο 2 κρασιών/ WSET Level 2 Award in Wines
Δίδακτρα μεμονωμένης εγγραφής: €795,00

Διεξαγωγή:
Δευτέρα 14 Μαΐου 2018. Ωράριο 15:30 – 20:30
Τρίτη 15 Μαΐου 2018. Ωράριο 13:30 – 18:30
Τρίτη 22 Μαΐου 2018. Ωράριο 15:30 – 20:30
Τετάρτη 23 Μαΐου 2018. Ωράριο 15:30 – 20:30 &
Πέμπτη 24 Μαΐου 2018. Ωράριο 13:30 – 18:30
Εξετάσεις Επιπέδου 2 Award in Wines: Τρίτη 19 Ιουνίου 2018. Ωράριο 12:00 – 13:30.

Η περίοδος εγγραφών θα διαρκέσει από τώρα έως τις 27 Απριλίου 2018.
Το W.S.P.C. διατηρεί το δικαίωμα να «κλείσει» τα τμήματα πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης εγγραφών σε περίπτωση πληρότητας των τμημάτων.

Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικά (210 98 82 540 & 544), μέσω φαξ (210 98 82 482), ή/ και μέσω e-mail: [email protected] . Τα δίδακτρα, προκαταβάλλονται κατά την διαδικασία της εγγραφής προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκυρότητα αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της σχολής: http://www.wspc.gr/

Αναρτήθηκε Τετάρτη, 4 Απρίλιος 2018, 8:27. Κατηγορία Διαφορα  

ΠΗΓΗ